1000 A MI HAZÁNK

" Míg más parlamentáris országokban a jobboldal általában a józan és megfontolt konzervativizmust, a tradíciókhoz való ragaszkodást tekinti hivatásának – nálunk a magát jobboldalinak nevező kormányzati rendszer ezekkel ellenkező törekvéseket mutat. Alkotmányjogi téren a parlamentarizmus elsorvasztása és látszatparlamentarizmussá süllyesztése ennek az állítólag jobboldali kormánypolitikának egyik fő célja. A vezérkedés, az egy akarat érvényesülésére felépített és minden bírálat elnémításával kialakított nemzeti egység, másrészt gazdasági téren az individualista gazdálkodást mindinkább elfojtó, egy újfajta kollektivizmus felé elhajló, sokszor már a magántulajdonba is belenyúló törekvések: nehézzé teszik egy konzervatív politikus számára, hogy ezzel a jobboldallal azonosítsa magát.” (Gr. Apponyi György, 1935)

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Polgári konzervatív blog

2014.12.11. 07:44 HaFr

Kormányzásképtelenség felé sodródunk

(OS) A Polgári Konzervatív Párt sürgeti Orbán Viktort és kormányát, hogy állítsák helyre az ország kormányozhatóságát, fordítsák vissza a társadalom fokozódó perspektíva-vesztését és kiábrándulását, és adják vissza az arra vonatkozó hitet a nemzet tagjainak, hogy a kormánynak nem célja a társadalmi erőforrások szűk körbe való átcsoportosítása, és korrupt módszerekkel való privatizációja.

Ennek első lépéseként indítványozzuk, hogy a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal és a Számvevőszék végezzen átfogó és beható vizsgálatot az Európai Unióból érkező pénzek 2010 óta történt felhasználásáról, és részleteiben hozza nyilvánosságra e források kedvezményezetti körét. A rendőrség és az ügyészség kezdjen vizsgálatot a NAV-nál, hogy megnyugtató választ kapjunk az ÁFA-csalásokkal kapcsolatosan a közvéleményben élő gyanúkra.

Követeljük a politikusok és választott tisztviselők vagyonosodási vizsgálatát 2010-ig visszamenően, a tágabb családjukra is kiterjedően, mert a látszatát is el kell kerülni annak, hogy visszaéltek a közbizalommal.

Felszólítjuk a kormányt a Paks II szerződéssel kapcsolatos megtérülési számítások, illetve a szerződés és záradékainak teljes körű nyilvánossá tételére, mivel minden ilyen horderejű döntésnek átláthatóan kell történnie egy polgári demokráciában.

Végül követeljük, hogy a kormány általában is térjen vissza a közjó szolgálatába!

(A Polgári Konzervatív Párt közleménye)

 

53 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hafr.blog.hu/api/trackback/id/tr546974143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Zorro 2014.12.11. 09:30:17

"...a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal és a Számvevőszék végezzen átfogó és beható vizsgálatot..."

"A rendőrség és az ügyészség kezdjen vizsgálatot a NAV-nál..."

Az elmúlt sok-sok év megmutatta, mennyire lehet számítani e szervezetek elfogulatlan és tisztességes vizsgálatára, amennyiben a Fidesz piszkos ügyeiről van szó. Nem a barátság vagy a régi ismeretség az oka (a szakmai felkészültség meg pláné nem), hogy Orbán a bizalmi embereit ültette kulcspozíciókba, hanem hogy ne legyen ellenkezés (fék és ellensúly), s hogy (itt most ez a fontosabb) a csoporton belül mindent meg lehessen úszni, míg azon kívül bárkit meg lehessen hurcolni. Kis túlzással. Az UD-ügytől kezdve az Ökotársig lehet sorolni a példákat.

Biztosan jó ötlet ennyire bízni az említett szervezetekben? Úgy tenni, mintha ilyen mocskos ügyekben számítani lehetne rájuk? Ha Orbánt és társait akarom nyakon csípni, tényleg Polt Pétert és Domokos Lászlót hívom segítségül?

Bevallom, én sem tudom, mi lehetne a megoldás, de ez biztosan nem.

toportyánzsóti 2014.12.11. 09:30:17

Boldog bolond aki ezekben a kormányzóképesség szikráját véli látni.Hatalom haverok foci habzsidőzsi ami érdekli őket,Magyarország éberkómában tartása eddig tartott putinka pincsijeinek,elhitték másoknak szánt hazugságaikat addig mantrázták azokat.

stoppos76 2014.12.11. 09:52:31

Rendőrség? Ügyészség? Először le kéne váltani a vezetőiket, utána talán...

Moin Moin 2014.12.11. 09:57:00

Idézet a KEHI, a rendőrség és az ügyészség szakszerű, alapos és a valós eseteket feltáró vizsgálatait követő büntetőügyek bírósági tárgyalását lezáró ítélethirdetésen elhangzottakból:

Orbán Viktor 1. rendű vádlott:
- Mi is mondott, Bíró úr, öt év?
Bíró:
- Nem: kötél!

borzimorzi 2014.12.11. 10:43:30

@HaFr: Csak odáig el ne jussunk, hogy még ez is jobb a vádlottnak, mint az, ha a teljesen reménytelenek döntenek úgy, hogy kezükbe veszik az irányítást. A csőcselék ugyanis hozzá szokott csapódni az ilyenekhez, aztán igen csúnya dolgok történnek...

Üdv:
b

Moin Moin 2014.12.11. 10:44:30

@HaFr:

Orbán Viktor a 2002. május 22-i rádióinterjúban azt mondta, hogy „Magyarországnak komolyan meg kell fontolni a halálbüntetés visszaállítását.” Ezek szerint legalább 12 éve támogatja a halálbüntetés vsszaállítását - így amit azóta tett (különösen 2010 óta), azt ennek tudatában tette és teszi...:-)

A halálbüntetés megtévedt felsővezetők körében egyébként szép, régi magyar szokás - már honfoglaló elődeik is úgy vélekedtek, hogy "az a tiszta munka. Annak is, aki öl, annak is, akit ölnek." (Id.: Szabó magda Az a szép, fényes nap)

Ehhez én a magam kultúrköréből csak annyit fűznék hozzá, hogy "jedem das seine!":-)

kertesz 2014.12.11. 10:58:30

Na, szevasztok. Hát most kell megjelenni. A konzervatív körök induljanak, van három év a versenyig.
Január 18-23 között hol lehet csatlakozni egy ilyen vitakörhöz?
Üdv,
Kertész

HaFr · http://hafr.blog.hu 2014.12.11. 11:04:05

@kertesz: írjál légyszi a pkonzervativok@gmail.com-ra

Moin Moin 2014.12.11. 11:19:56

@kertesz: Aranyapám, 3 év múlva nem lesz verseny...

De azért írjál csak nyugodtan, és vitakörözgess!:-)

Boross Bence 2014.12.11. 12:03:15

@kertesz: Nincs három év. 2015 fogja eldönteni, hogy a Jobbik vagy a PKP lesz a Fidesz alternatívája. Elõre szólok, hogy a fasisztázás nem fog mûködni.

Szerintem nem kormányzóképtelenség fenyeget, hanem lázadás, mint Görögországban. Orbán örülhet, ha sima bírósági eljárással megússza. Valószínübb, hogy merénylet áldozata lesz

zipe moha 2014.12.11. 12:10:05

....szép ,szép de csak torokköszörülés....MERT NINCS VÁLASZ...arra az egyszerű kérdésre, hogy MI LESZ UTÁNA!!!

Hiánycikk a válasz!!

..ma már alig foglalkozna bárki az mszp-vel és uszályaival, vagy a fidesszel, ha lenne RENDSZER alternatíva....az sincs aki kínáljon ilyet...eddig akik a legtovább mentek (haladók...) csak a toldozgatás-foldozgatás szintjéig jutottak...és ott megtorpantak és ácsorognak..."nem akar valaki elém menni, igen szívélyesen engedem"...míg a gesztenyét kikaparja aztán huss innen...:)

a valóság az, hogy az mszp nagy nyugodtan pöffeszkedik állellenzékként a parlamentben....néha kinéz az utcára, hol tart a buli...úgy is visszaszaladnak hozzá a nyomorult kis értelmiségiek és a szánni való tömeg is....s összekacsint fideszékkel...megy tovább mint eddig.

Alternatíva nincs és nem is lehet, ez a parancs s ezért érik a narancs...Róna Péter tudna mesélni a bajnais füstös szobáról... ahol végül is az ÚJ Szél kiszállt az ablakon...a beszélgetés után azonnal kijelentkezett a politikából, és el akart költözni is azon mód az országból...szép kis beszélgetések az ilyenek, hm..

az mszp várja vissza a sült galambot...a fidesz előtte még megsüti...hogy jobban ..

ugye most kap jelentőséget többek között a " pártfinanszírozás" amelynek a velős lényege, hogy fosztó szisztémát a kifosztottak, megfosztottak tartják fenn...tartják el.

Melyik új mozgalom képes versenybe szállni ezzel a szisztémával....hacsak nem a valóban érdekeltek maga a Társadalom dobja össze érdekei miatt a szükséges összeget...

Volt már ilyen és amikor Kossuth Lajos azt üzente...akkor a pórnép és a polgárság hordta össze az aranyat, még a jegygyűrűiket is odaadták a kortársak...hogy legyen pénz Gábor Áron rézágyúira..:)

De hol van Kossuth Lajos... (többen is lehetnek Lajosok, csoportot is alkothatnak )ez az egyetlen lényeges...

wantaan 2014.12.11. 12:14:49

@Boross Bence: Mi az odds? ..... tennék rá!

zipe moha 2014.12.11. 12:21:01

... a magyar szocialista párt 2015-ben a NÉMET szociáldemokrata párttal egyeztetve!!! Európai Szocialist Konferenciát rendez Budapesten...úgy néznek ezek ki mint akik ki akarnak halni???.... a nemzetközi beágyazottság bizony kiváltja a belföldi támogatás nélküliséget..persze csak "képviseleti" demokráciában

E közben Görögországban a már létező Társadalmi Alternatíva a Syriza mindjárt kiszorítja a teljes jobb és baloldalt...

borzimorzi 2014.12.11. 12:27:38

@Boross Bence: Tudod, ami a sorból kilógókat illeti, én jobban szeretek egy olyan kultúrkörhöz tartozni, amelyben ez történik azokkal, akik szignifikáns mértékben, anatómiailag is mások:
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E8umFV69fNg

Nem szeretnék olyan kultúrkört magamnak, ahol a kicsikét mások, akik anatómiailag teljesen rendben vannak, csak kicsit más a színük egy betegség miatt, arra a sorsra jutnak, hogy vadásznak rájuk:
www.youtube.com/watch?v=9F6UpuJIFaY

A szememben a morálisan defektes ember is egyfajta púpos. Csak neki a lelke, a tartása, az átvitt értelemben vett gerince a defektes. A léleknek is van anatómiája, ha úgy tetszik. Semmiképpen sem az az európai megoldás, hogy pusztuljon! Ettől még van csőcselék Európában is, és én is azt gondolom, hogy Orbán jobban járna a bírósággal, mint azzal, ha megvárja a csőcseléket...

Üdv:
b

almodhi 2014.12.11. 12:28:39

"Végül követeljük, hogy a kormány általában is térjen vissza a közjó szolgálatába!"

Ez jó, bár az elmúlt 100 (500) év összes hasonló állásfoglalásának a végéhez hozzá lehetne tenni.
:-)

zipe moha 2014.12.11. 12:35:57

@borzimorzi: ...nem szereted őket, de számításba veszed a "munkájukat"
"morálisan defektes" írod..hát...dolgozz még magadon is

főpilóta 2014.12.11. 13:05:26

"1000 a mi hazánk"?

Akkor húzzatok el a 999 másik hazátok valamelyikébe, pkp-s komcsi söpredék. Mert nekünk meg csak ez az egy van.
Azt, hogy "polgári" meg "konzervatív" le lehet írni, a nyomdafesték mindent elbír. A lényeg az , hogy mit mond és mit tesz az ember.
Mondok egy példát:
Aki csak 2010-től vizsgáltatná a vagyonosodást, az például tuti komcsi, aki nyilván a saját disznóságait szeretné eltitkolni. Ilyen egyszerű lebukni álpolgári, álkonzervatív ezerhazás ballib csőcselék!

borzimorzi 2014.12.11. 13:10:59

@főpilóta: Nagyon hülye vagy, mondták már mások is, ugye? Magyarországon 5 év az elévülés. Ha embert ölsz, az is elévül annyi idő alatt.

Na, pá.
b

főpilóta 2014.12.11. 13:29:05

@borzimorzi: Milyen jó is nektek, komcsiknak, hogy - ha máshogy nem is, de az elévüléssel - mindig megússzátok.

fvipera 2014.12.11. 14:43:52

a helyzet súlyos félreértelmezése a távozáson kívül bármi másra felszólítani orbánt. ahogy az sem értem, hogy bárki párbeszédet akar folytatni orbánnal. minek?

fvipera 2014.12.11. 14:44:56

@borzimorzi: az elévülés az adott bűncselekmény büntetési tételével egyenló minden esetben

HaFr · http://hafr.blog.hu 2014.12.11. 14:45:25

@fvipera: jaj, jaj, örülök, hogy egy mindent tudóval állok szembe, biztos minden okod megvan a magabiztosságra

fvipera 2014.12.11. 15:19:28

@HaFr: alkudozz csak orbánnal. gondolj a választást követő beszédére, amit lelkesen ünnepeltél. szerinted meg tud változni?

HaFr · http://hafr.blog.hu 2014.12.11. 15:45:01

@fvipera: fogalmad sincs semmiről, sorry

dúvad 2014.12.11. 15:46:16

@zipe moha: Erre gondolsz?privatbankar.hu/makro/robbant-a-politikai-bomba-athenban-valora-valhat-a-nyugati-remalom-275598?honnan=Nemzeti_ @fvipera:
Orbán bukásához kell a kétharmad segítsége, abban az esetben távozik könnyen, ha lesz hová mennie. Egy kétharmaddal "feldúsított" államfői jogkör pedig ideális továbblépési lehetőség lehet-/+ szétbomlasztott,átvariált Fidesz vezérkar?/ Nem lehet hogy létezik egy ilyen forgatókönyv?

fvipera 2014.12.11. 15:58:13

@HaFr: semmi baj. de azért emlékszel az áprilisi posztodra, amiben olyan nagyon meghatódtál orbán aktuális és nyilvánvaló hazugságától? ha igen, akkor annyi azért elmondható, hogy neked áprilisban fogalmad sem volt semmiről. jó hír, hogy most már van.

almodhi 2014.12.11. 15:58:19

@főpilóta: "Aki csak 2010-től vizsgáltatná a vagyonosodást, az például tuti komcsi, aki nyilván a saját disznóságait szeretné eltitkolni. Ilyen egyszerű lebukni álpolgári, álkonzervatív ezerhazás ballib csőcselék!"

Hiányolom a vehemens tagadást: hogy mi nem, mi aztán tényleg nem!. Mintha már csak az zavarna, hogy a régiek nem buknak le, az újak meg igen. :-)

Egyébként borzimorzinak nincs igaza, van ami nem évül el 5 év alatt. De 5 év után fehérgalléros ügyeket sokkal nehezebb bizonyítani, mivel 5 éven túl nem kell megőrizni a bizonylatokat.

borzimorzi 2014.12.11. 16:41:11

@főpilóta: Ugyan mit úsznék én meg, hülyőkém? Egy kiskanalat se loptam el életemben. Pláne sose voltam komcsi, se senki a családban.

Hajjaj, sokan vagytok még ilyen agyhalottak?

Pedig igazság szerint örülnöm kéne nektek. Mert ti mutatjátok meg a Fidesz fertelmes pofáját igaz valójában.

Na, pá.
b

borzimorzi 2014.12.11. 16:42:20

@fvipera: Kösz a korrekciót.

Üdv:
b

zipe moha 2014.12.11. 16:43:58

@dúvad:
...igen ez a Társadalmi Alternatíva (azért közel sem olyan forró mint amilyen akár lehetne...politikai kiszállás) amiért a " nyugat aggódik".... a nyugat nem aggódik csak körök akik idáig süllyesztették a kontinenst aggódik illetve főként Amerika aggódik, hogyha általánossá válik a komprádor elitek Társadalmak általi elzavarása...vége az elektronikus jelekkel (dollár fedezet nélkül...) működtetett pénzszivattyú szisztémának...:)

borzimorzi 2014.12.11. 16:44:16

@almodhi: Neked is igazad van. Mentségemül csak azt tudom felhozni, hogy csak a vagyon elleni bcs-kre gondoltam, azért meg ritkán adnak 5 éven túli letöltendőt. Elég csak a Postabankos Prinz ügyét felidézni.

Üdv:
b

tamas11 2014.12.11. 16:46:45

@toportyánzsóti:
a baj az hogy van kormányzóképesség, mert a ROSSZ kormányzásban szinte végtelen tartalékok vannak...

tamas11 2014.12.11. 16:46:45

@toportyánzsóti:
a baj az hogy van kormányzóképesség, mert a ROSSZ kormányzásban szinte végtelen tartalékok vannak...

borzimorzi 2014.12.11. 16:46:51

@zipe moha: Aztán majd mivel fizeted ki a Kínából hozott árucikkek garmadáit, hm? Aranytallérokkal? Vagy jó magyar forinttal, ami a kutyának nem kell? Vagy lecseréled a dollárt jüanra, amid ugyanúgy nincs, és amit ugyanúgy nem is bocsáthatsz ki?

Üdv:
b

zipe moha 2014.12.11. 16:47:59

... a napokban kérdezték tőlem egy beszélgetésben mi a neoliberalizmus?....példával éltem enyém a nyereség, tiéd az adósság...adjak kölcsön?...:)))

zipe moha 2014.12.11. 16:51:19

@borzimorzi: ..minden napnak meg van a maga baja ..amiről te beszélsz, kérdezel a holnap baja ...mely megoldásra kerül ha a ma baját feloldásra kerül...:)

a bűvös kocka hat oldalát egyszerre rakod ki?...vagy van előzmény és következmény abból folyomány is.., hm?:))

zipe moha 2014.12.11. 16:57:45

...enyém az üzleti nyereség, tiéd a társadalmi veszteség...adjak kölcsön?...így pontos

zipe moha 2014.12.11. 16:58:53

..enyém az üzleti nyereség, tiéd a társadalmi veszteség...adjak kölcsön??...így pontos

Boross Bence 2014.12.11. 17:02:28

@főpilóta: "Aki csak 2010-től vizsgáltatná a vagyonosodást, az például tuti komcsi, aki nyilván a saját disznóságait szeretné eltitkolni. Ilyen egyszerű lebukni álpolgári, álkonzervatív ezerhazás ballib csőcselék!"

Született egy hasonló, bár normális hangvételű felvetésre egy remek válasz a Mandineren - bemásolom ide neked, ha már te is voltál szíves idemásolni az ottani kommentedet:

"Miért pont 2010-ig?"

"azért, mert az előző kormány és pribékjeinek elszámoltatását a Fidesz már beígérte, és meg is tette: 1400 beadvány, 33 vádemelés, 6 (!)db elmarasztaló bírósági ítélet.Tehát vagy az ügyészség impotens, vagy nem voltak a szocik korruptak, vagy a Fidesznek nem is érdeke igazán a dolgok feltárása...? Na melyiket választod?"

A kérdés rád is vonatkozik.

ParaZita2 2014.12.11. 17:20:39

@Moin Moin:
Virtuális-kivégzés elve:
Korábbi kommentemben felvetettem, elég a társadalom által bűnösnek találtakat (ez egy érdekes procedúra lehet) megfosztani eddigi személyiségüktől, és új személyiséget adni nekik. ((régi OV, LJ, stb, stb személyi ig. bevonva, új, más néven, pl. Lúzer Pál, vagy LJ esetén pl. Nincstelen István kiadva, úgy, hogy megelőző összes hivatalos érintettségük megszűnik, érvényét veszti, pl. az összes anyakönyvi kivonati bejegyzésük, összes iskolai végzettségük, tehát hivatalosan iskolázatlanok lesznek, és hivatalosan addig öregségi nyugdíjjárulékuk sincs, stb. Ez a személyiségváltás a teljes családra érvényes - fel/lemenőkre is. Országelhagyási száműzetésbe kerülnének. Minden megelőző vagyonukról a társadalom megfelelően kiválasztott delegátusa döntene. Ez nem római jog! Ez korunk jogalkotásának része.

ParaZita2 2014.12.11. 17:28:13

@zipe moha: "... hol van Kossuth Lajos... "
Bocsáss meg egy kis érzelmi 'fröcsögést': bár ne lett volna Kossuth, s akkor most talán osztrák volna a teljes Kárpát-medence is... 165 év, ki emlékezne már a magyarokra? Ha civilizáltság szintje a mai osztrák lenne---

zipe moha 2014.12.11. 17:32:26

.."ja, és a "nyereségemet" garantálod, mert (jövedelem transzferálsz...) ha nem megbuktatlak és keresek olyat helyetted, aki nem csak a másik anyját, de a sajátját is eladja..."
ennél már csak az rosszabb:
" játszd el neki hogy nem fizetsz nekem...és haragszunk egymásra...enni fogják... de azért a magánnyugdíj megtakarítás felét nekem utalod...és magyar állampapírokat külföldi kézből magyar kezekbe rakjuk át (haha....) fülkeszabdságforradalmi harcoskodsz, hátha beveszik..." nem vették..egyre kevesebben tapsikolnak e népszínmű során...ahogy bontakozik ki a cselekmény..:))

kormányképtelenség, ugyan már....van aki veszteségből gazdagodik, más támogatás csökkenés mellett előre lép..:
nepszava.hu/cikk/1042165-onmaga-koronazasara-keszul-orban

zipe moha 2014.12.11. 17:36:33

@ParaZita2: ha most 48-as honvéd lennék...nem szavakkal formálnálak a hullahegy alól....ez a nehezebb út, miért akar a mában mindenki beleülni a készbe.. enni inni jót mulatni majd eltakarítattni???..mert nyomot azt nem hagy, leginkább semmit
Madács Tragédiája ismét (mindig) aktuális...

kekex 2014.12.11. 19:52:30

HaFr szerint ez a kormány valaha is szolgálta a közjót? Vagy ez távolról is hajaz egy polgári demokráciára? Mert "visszatérni" csak akkor lehetne, ha lenne mihez!
És semmiféle fidesz-befolyásolta szervezetbe nem bízunk, hogy bármiféle vizsgálatot tisztességesen lefolytatna.
Ne mán! poltpeti? pintérsanya? vagy bárki, aki "ezektől" függ, vagy parírozott nekik?
OLVASD már el az Apponyi idézetedet, és jelöld meg, mely szava vagy mondata NEM illik ezekre?

zipe moha 2014.12.11. 21:17:09

@nitrobeneszupernisztokaiminparaetoxikarboiminsulf:
egyetértenék, ha két lényeges ténykérdés másként alakul a végén...
1. Ha a manyup Társadalmi Nyugdíjalapba kerül, amivel az magyar termelő kapacitások ( munkahelyek, új járulékfizetők, pozitív spirál...) kialakításához társul..tehát befektet!..és el kezd felhalmozni végre
2. Ha az Egyéni Számlák a visszaállamosítás után mindenki számára előálltak volna...fehéredik a gazdaság, nőnének a bérek...ki lenne az a hülye akinek negyedéves szinten kimutatják a minimális tőkekövetelését...és mellé írnák, hogy az ezért kapható havi nyugdíj majdan 3.000- ft lesz..és még is munkát vállal és nem fordul valódi szakszervezethez vagy nem jelenti fel a fekete foglakoztatót..

a 89'-esek módszere a zavaros..és amikor majd meg kell inni a levét pálmafa alól koktélt szürcsölgetve röhögnek, hogy mennyire könnyen ment...ilyen lakájértelmiség mellet nem csoda...

borzimorzi 2014.12.12. 08:26:58

@Boross Bence: +1! És hálás köszönet!
Üdv:
b

borzimorzi 2014.12.12. 09:33:49

@zipe moha: Az ilyen lapos közhely-bölcsességek csak arra jók, hogy leplezzék az előrelátás hiányát. Mert az egy dolog, hogy minden napnak megvan a maga baja, de az már az előrelátásunkon és preventív hozzáállásunkon is múlik, hogy mekkora az a baj! Meg, hogy hány baj jut egy napra...

Üdv:
b

zipe moha 2014.12.12. 10:48:24

na , most jól megmondtad nekem....amióta megírtam neked, hogy morálisan deficites ne beszéljen mások morális deficitjéről...azóta én csak közhely-bölcsességeket tudok számodra megfogalmazni...kérlek leplezd is le őket mindig ezen túl is a preventív hozzáállásoddal és az előrelátásoddal...:)

írásaid alapján úgy tűnik Téged csak az zavar, ha megmondják neked hogy "púpos vagy" ( a te szóképed...)... a tény, a "púp" az nem.....nem baj , miért pont te lógnál ki a sorból , nem igaz?

zipe moha 2014.12.12. 11:12:15

.... ami az eredeti kérdést illeti, hogy mi lenne ha a fedezet nélküli dollár szivattyú Európai szinten leállna...amihez a Társadalmak határozott és kinyilvánított akarata mellett a komprádor elitek, fokozatos de teljes körű eltávolítása szükséges....azt hamarosan tesztelhetik Görögországban....véleményem szerint sumák adósság elengedésben kulminálódik ha a Syriza okosan politizál.

Ez általánossá válhat, mert a stae capturok Európa szerte el vannak süllyesztve az adósság hegyek alatt... vagy fel akár felpörgethetik a "technológiai innovációt", magyarul háborúba vihetik a nemzeteket...

Az adóssághegyek melynek mértéke országonként! 2.000-4000 milliárd dollár, kifizethetetlenek a Társadalmak által...Görögország az első aki ezt ki is fogja mondani

Szó nincs jüanról bla. bla bla., amiről szó van, hogy a teher hordózók, a Társadalom jogosan igényli (ha nem hülye...)hogy a pohárban tiszta legyen a víz...tisztább, ebből pedig elszámolási helyzet alakul ki..:)

zipe moha 2014.12.12. 11:27:12

for@borzimorzi:
.... ez a lehetséges fordulat a bűvös kocka 3. oldala ...előbb kell a Társadalmak kinyilvánított akarata...majd kell a komprádor elitek Társdalom által történő eltávolítása....hova sietsz borzi morzi? Magyarországon még az első feltételhez sem jutottunk el egyelőre csak morgolódik (ha és talán...)...te is csak a polgártársaid morális deficitjéről értekezel még, de ismerni akarod a jövőt, minek? a jelen problémáit sem hordod el, minek akarod felvenni azt ami utána következik?
süti beállítások módosítása