1000 A MI HAZÁNK

" Míg más parlamentáris országokban a jobboldal általában a józan és megfontolt konzervativizmust, a tradíciókhoz való ragaszkodást tekinti hivatásának – nálunk a magát jobboldalinak nevező kormányzati rendszer ezekkel ellenkező törekvéseket mutat. Alkotmányjogi téren a parlamentarizmus elsorvasztása és látszatparlamentarizmussá süllyesztése ennek az állítólag jobboldali kormánypolitikának egyik fő célja. A vezérkedés, az egy akarat érvényesülésére felépített és minden bírálat elnémításával kialakított nemzeti egység, másrészt gazdasági téren az individualista gazdálkodást mindinkább elfojtó, egy újfajta kollektivizmus felé elhajló, sokszor már a magántulajdonba is belenyúló törekvések: nehézzé teszik egy konzervatív politikus számára, hogy ezzel a jobboldallal azonosítsa magát.” (Gr. Apponyi György, 1935)

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Polgári konzervatív blog

2014.10.10. 04:09 HaFr

Ma délután bojkottzáró beszélgetés

Ahogy korábban jeleztem, ma (pénteken) du. 5-től a budai Villa Bagatelle-ben újra PKP-klub, amely egyben az önkormányzati választás (kampányzárója helyett) bojkottzárója lesz. Beszélgetünk a 2014-es választási szezonról, az ellenzékiség esélyeiről, a PKP stratégiájáról.

Várok minden barátot, (civilizáltan viselkedni tudó) ellenfelet, és érdeklődőt.

Béndek Péter

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hafr.blog.hu/api/trackback/id/tr996776661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ricardo 2014.10.10. 08:37:14

Csinos ez a Villa Bagatelle.

borzimorzi 2014.10.10. 20:22:02

Igen sajnálom, hogy beszorultam a dugófolyamba és tetemes késéssel érkeztem, de rokonszenves embereket láttam-hallottam. Kíváncsian várom a Főváros jó sok egyéb vendéglátó intézményével való ismerkedést! Ha már úgyis csak a nyüves irodaházakat ismerem a városból...
Üdv:
b

Lexa56 2014.10.10. 21:06:14

Legalább majd látni lehet, hogy az esemény meghirdetése után hány helyen fogják már az első alkalommal azt mondani, hogy sajnos nem tudnak politikai rendezvénynek otthont adni. Csak a CÖF-nek, mert ők olyan civilek. Aztán majd jönnek a katakombák. Régen is ott kezdték, pedig nem is volt internet.

kiazmarmegint 2014.10.11. 06:42:50

@borzimorzi: Annyian elmentek a rendezvenyre, hogy dugo lett? Az jo jel!

borzimorzi 2014.10.12. 15:12:48

@kiazmarmegint: :-) Szép a humor! Dugó attól lett, hogy nem tudtam elég korán elindulni ahhoz, hogy megelőzzem. Igaz, akkor 30-40 perccel előbb értem volna oda, de legfeljebb sétáltam volna egyet. Sajnos, 4 körül indulnak el a munkából hazafelé a népek, onnantól durva a dugó. Pont 5-re ebben a városban sehová se lehet odaérni, hacsak nem a szomszédba kell menni.

Üdv:
b
süti beállítások módosítása