1000 A MI HAZÁNK

" Míg más parlamentáris országokban a jobboldal általában a józan és megfontolt konzervativizmust, a tradíciókhoz való ragaszkodást tekinti hivatásának – nálunk a magát jobboldalinak nevező kormányzati rendszer ezekkel ellenkező törekvéseket mutat. Alkotmányjogi téren a parlamentarizmus elsorvasztása és látszatparlamentarizmussá süllyesztése ennek az állítólag jobboldali kormánypolitikának egyik fő célja. A vezérkedés, az egy akarat érvényesülésére felépített és minden bírálat elnémításával kialakított nemzeti egység, másrészt gazdasági téren az individualista gazdálkodást mindinkább elfojtó, egy újfajta kollektivizmus felé elhajló, sokszor már a magántulajdonba is belenyúló törekvések: nehézzé teszik egy konzervatív politikus számára, hogy ezzel a jobboldallal azonosítsa magát.” (Gr. Apponyi György, 1935)

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Polgári konzervatív blog

2016.05.10. 08:19 HaFr

Nem akarod, hogy 2020-ban újra sorba kelljen állnod az osztrák vízumért?

Akarod, hogy az ország 2020-ra az EU-n kívül találja magát egy még gátlástalanabb Orbán-rezsim markában? Ha nem, még tehetsz ellene kockázat nélkül! Hívd el barátaidat, ismerőseidet beszélgetni - akiket ismersz, és nem tartasz tőlük. Szervezz belőlük politikai beszélgetőkört, és rendszeresen összeülve tekintsétek át a falvatok, városotok legsürgetőbb problémáit, visszaéléseit, fejlesztési lehetőségeit. Ezen az alapon aztán folyamatosan bővülhettek megbízható emberekkel.

Ha túl vagytok már néhány beszélgetésen, szólj nekünk, elnökségünk egy tagja szívesen felveszi veletek a kapcsolatot, előbb meghallgat titeket, aztán elmondja, mit tudnánk hozzátenni a munkátokhoz. Ha megfelel nektek a hozzáállásunk, kérj szórólapot a PKP-tól, amit együtt fogunk terjeszteni a faluban, városban, és megszervezünk egy sikeres választási kampányt 2018-ban, hogy együtt, vagy más pártokkal szövetségben elküldjük az országot félelemben tartó, korrupt Fideszt és helyi helytartóit! Kezdd el, csináld, arass sikert, segíts magadon és a hazán! pkonzervativok@gmail.com - www.pkp.hu

18 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hafr.blog.hu/api/trackback/id/tr978701200

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A következő feladat: bent maradni az Unióban 2016.05.10. 14:39:31

Az amerikai alternatív jobboldalról szóló összefoglaló  a nemrég közölt Tölgyessy-interjúval, számomra valahogy összecseng. Az egyikben a polkorrekt beszéd kritikája, a másikban Magyarország jelenlegi állapota a téma. Mindkettőről a Nyugat és a Kele...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A brand versenyképessége 2016.05.10. 08:49:34

:)))))))))))))

Világ liberálisai, egyesüljetek!

HaFr · http://hafr.blog.hu 2016.05.10. 08:51:32

éber a Putyin-különítmény

felirat 2016.05.10. 09:03:59

@BircaHang Média szerkesztősége: Miért a te hozzászólásaid és blogod az paródia?

A brand versenyképessége 2016.05.10. 09:09:53

Azt meg végképp nem értem, hogy mi a fenének kéne bárkinek is osztrák vízum?

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.05.10. 09:13:55

@A brand versenyképessége: arról nem a poszter tehet, hogy értelmi fogyatékos vagy. Talán irány a putyini Oroszország, ott a helye a magadfajta retardáltaknak!

A brand versenyképessége 2016.05.10. 09:17:50

@Hóhér az utolsó barátod: Ó, értem, szóval, értelmi fogyatékos vagyok. Oroszország meg nem tudom, hogy jön ide. Ez valami nyitott, toleráns, liberális értelmiségi beszélgető kör, ugye?

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.05.10. 09:24:38

@A brand versenyképessége: nácika, a ruszkik úgy jönnek ide, hogy mind a fideSSes, mind a jobbikos fajtársaid igen mélyen benyaltak már putyinnak.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.05.10. 10:54:31

@A brand versenyképessége: és neked? Mert eddig csak azt demonstráltad, hogy milyen ostoba a "nemnáci" mélymagyar csürhe.

Huszonkilences 2016.05.10. 13:59:45

Hívd el barátaidat, ismerőseidet beszélgetni - akiket ismersz, és nem tartasz tőlük. Szervezz belőlük politikai beszélgetőkört, és rendszeresen összeülve tekintsétek át a falvatok, városotok legsürgetőbb problémáit, visszaéléseit, fejlesztési lehetőségeit.

Ez számomra baromi problémás szöveg!

Viszolyogtató az a gondlat, hogy a beszélgetőpartnerei között aszerint szelektáljak, hogy tartok-e tőlük. Ez semmiképp sem polgári és demokrata attitűd! Ha hiszek a magam igazában, akkor bizony éppen hogy nem azok körében kell azokat mantráznom, akik velem együtt hisznek, hanem azokkal, akik meggyőzésre szorulnak. Különben csak "szófoSHOW", amit csináltok.

Khonsu 2016.05.10. 14:29:38

@Huszonkilences:

Elsőre lehet, hogy furcsa, de gondolj bele. Mindenkinek van olyan ismerőse, akivel lehet, hogy jóban van, de politikailag nagyon nincsenek egy hullámhosszon, vagy kissé "problémás" az illető.

Szerintem erre gondolt.

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2016.05.10. 16:32:29

@Huszonkilences: na ebben nem tudok egyetérteni. Ha valakitől politikai értelemben tartani kell (és sajnos ez már egy olyan világ, hogy az ilyenektől jobb tartani), akkor sok problémától megkíméled magad, ha az ilyen jellegű beszélgetésektől távol tartod őket.
Sajnos feléledt a házmester mentalitás.
Ismerek olyan férgeket, akik a fórumos sérelmeiket úgy próbálták megtorolni, hogy pl. kinyomozták a másik munkahelyét és próbálták bemószerolni a főnökeinél...

2016.05.10. 19:44:39

@Huszonkilences: hello, ment privát, látom, korábban érdeklődtél a PKP iránt.

explanatus 2016.05.10. 20:32:34

Ha (nemsokára) újraosszák a lapokat az unióban, a történészek feladata lesz meghatározni, melyik az a pont, esemény, személy, amikortól datálni kell az új időszámítást.

Találomra: Camaeron, az EU-ból kilépéssel való fenyegetődzésével; mi magyarok a kerítésünkkel; a migránsok; a német Pegida; ukrajnai háború; bennünket kioktató, fenyegető osztrák kancellár lemondása; Merkel, wir schaffen das kijelentése; a francia hölgy térnyerése; esetleg a törökök migráns csereberéje; a német AfD?

Egy biztos, mindegyik egy kicsit. Az osztrák kancellár meglepetésszerű lemondása azonban föl fogja gyorsítani a folyamatot. Számunkra a két legfontosabb országban, a németeknél és az osztrákoknál olyan folyamatok indultak meg, melyeknek ma nem lehet megjósolni a kimenetét. A jobboldali pártok (nem használnám a szélsőjobboldali kifejezést) megroggyantották a mindkét országban az évtizedek óta uralkodó néppártokat. Ha Merkel asszony pártja nem indul közösen az eddigi testvérpárttal, akkor a mai helyzet szerint 23,5% jut neki.

www.focus.de/politik/deutschland/spaltung-der-union-cdu-nur-noch-bei-23-5-prozent-das-passiert-wenn-die-csu-aussteigt_id_5518250.html

Kicsit kisarkítva a dolgot, nálunk tuti, hogy nincsenek jobboldali pártok, mert a „nemzeti” oldal tartja pozícióit, a baloldal szavazói meg a végsőkig kitartanak, osztódó, szövetkező, de eredményt felmutatni nem tudó pártjaik mellett.

Ebben a helyzetben nekünk nem kivonni kéne magunkat az EU-ból, hanem pont ellenkezőleg. Most lenne alkalom érdekeink érvényesítésére.

pitcairn2 2016.05.10. 21:07:37

@HaFr:

a progresszív EU centralizáció záloga az orosz, illetve az iszlám mumus:)

pitcairn2 2016.05.10. 21:42:26

@Hóhér az utolsó barátod:

de facto a Jobbik is EU-párti, élvezik az EU-fasizmust:)

pitcairn2 2016.05.10. 21:44:49

@explanatus:

itt nincs olyan parlamenti párt amelyik kiszállna az EU-ból...
süti beállítások módosítása