1000 A MI HAZÁNK

" Míg más parlamentáris országokban a jobboldal általában a józan és megfontolt konzervativizmust, a tradíciókhoz való ragaszkodást tekinti hivatásának – nálunk a magát jobboldalinak nevező kormányzati rendszer ezekkel ellenkező törekvéseket mutat. Alkotmányjogi téren a parlamentarizmus elsorvasztása és látszatparlamentarizmussá süllyesztése ennek az állítólag jobboldali kormánypolitikának egyik fő célja. A vezérkedés, az egy akarat érvényesülésére felépített és minden bírálat elnémításával kialakított nemzeti egység, másrészt gazdasági téren az individualista gazdálkodást mindinkább elfojtó, egy újfajta kollektivizmus felé elhajló, sokszor már a magántulajdonba is belenyúló törekvések: nehézzé teszik egy konzervatív politikus számára, hogy ezzel a jobboldallal azonosítsa magát.” (Gr. Apponyi György, 1935)

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Polgári konzervatív blog

2014.06.06. 11:39 HaFr

Legyél önkormányzati képviselő egy polgári Magyarországért!

Nem lehet fotelből, ágyból párnák közt, klubok asztalai mellől elküldeni a versenyképtelen társadalmat bebetonozó Fideszt, ahogy nem lehet megelőzni a porlepte, korrupt, minden sarkon fogadkozó, de teljesen inkompetens baloldali pártok visszatérését sem!

Az állami önkény a nyakunkon, az ország lecsúszását csak a vakok és a korrupció haszonélvezői nem látják, minden nappal távolabb kerülünk a civilizációtól, amelyben az értékteremtés, a teljesítmény és a mások iránti tisztelet a mérce.

A Polgári Konzervatív Párt felkínálja az együttműködés lehetőségét egy versenyképes, méltányosan működő, polgári országért mindenkinek, aki ugyanezt akarja! Jelentkezz önkormányzati képviselő-jelöltünknek a lakhelyeden! Írjál a pkonzervativok@gmail.com címre!

Itt a Te alkalmad a cselekvésre! Ha elmulasztod, azzal elveszíted minden jogodat a nyafogásra és a bírálatra! Ősszel vagy harcolsz magadért, a családodért, az országodért, vagy ha nem, azzal közlöd mindenkivel: belenyugodtál a romlásba.

A lelked rajta! Légy velünk! Oszd meg ez a felhívást, hátha másokat is érdekel!

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hafr.blog.hu/api/trackback/id/tr36282546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unionista (törölt) 2014.06.06. 12:56:04

a helyhatóságokat pártoktól függetlenül kellene építeni. de aki pkp képviselő jelölt akar lenni az legyen.

aszterixagall 2014.06.06. 17:36:59

@HaFr:

Én lennék ilyen web-analfabéta? Amikor először nyitottam meg a birca által megadott linket, akkor ott volt a poszt. Most meg már csak ezt kapom: "Sajnos nincs megjeleníthető bejegyzés..."

kov_vacs 2014.06.06. 19:31:47

@HaFr: Be ne zárd, mentsd le, mert vszínűleg leszedték, én se találom. (Mi van benne? :P)

aszterixagall 2014.06.10. 08:27:50

@HaFr:

Szándékosan nem kommentálod?

HaFr · http://hafr.blog.hu 2014.06.10. 09:00:53

@aszterixagall: Érdektelen, mit kommentálja rajta? Hogy egy cégnek végrehajtása volt? Ez csak annak hír, aki nem mozog a magyar piacon. Hogy kinek dolgoznak a leányvállalatok? Pont azoknak, akik meg vannak említve. AZ üzleti élet nem olyan, mint a politika. Nem lehet büntetlenül hazudni benne, ezért nem is tesszük.

aszterixagall 2014.06.10. 09:42:28

@HaFr:

Persze, elfogadom. Esetleg pont ezt lehetne leírni. Vagy védekezésnek tűnne?

HaFr · http://hafr.blog.hu 2014.06.10. 09:48:03

@aszterixagall: Ezeket a dolgokat nem egy blogban kell intézni

tamas11 2014.06.10. 10:21:33

@aszterixagall: nem adja meg a minimális segítséget, hogy személyeskedhessünk...
Már írtam: a google-on mindig a fiára keres a fiákeres!
süti beállítások módosítása