1000 A MI HAZÁNK

" Míg más parlamentáris országokban a jobboldal általában a józan és megfontolt konzervativizmust, a tradíciókhoz való ragaszkodást tekinti hivatásának – nálunk a magát jobboldalinak nevező kormányzati rendszer ezekkel ellenkező törekvéseket mutat. Alkotmányjogi téren a parlamentarizmus elsorvasztása és látszatparlamentarizmussá süllyesztése ennek az állítólag jobboldali kormánypolitikának egyik fő célja. A vezérkedés, az egy akarat érvényesülésére felépített és minden bírálat elnémításával kialakított nemzeti egység, másrészt gazdasági téren az individualista gazdálkodást mindinkább elfojtó, egy újfajta kollektivizmus felé elhajló, sokszor már a magántulajdonba is belenyúló törekvések: nehézzé teszik egy konzervatív politikus számára, hogy ezzel a jobboldallal azonosítsa magát.” (Gr. Apponyi György, 1935)

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Polgári konzervatív blog

2014.01.24. 20:46 HaFr

Röhejbe fullad a Fidesz kormányzás?

Marxot átírva: ami tragédiának indult, az végül a mi esetünkben is bohózatba fúl? A Fidesz országos rablóhadjárata, amiről nem régen még komikus módon azt terjesztették, hogy valamilyen kifürkészhetetlen módon a közjót szolgálja (bullshit, Mom), egyetlen felszabadító röhögéshullámban fog alámerülni? És netán (légyszi, légyszi) eltűnik ebben a hullámsírban az egész "demokratikus" baloldal is? A spontán röhögés váltaná meg Magyarországot?

Minden okunk megvolna rá, ám a felszabadító nagy röhögéshullámhoz nem volt eddig elég semmi, noha történt egy s más. Nem voltak elegek ehhez az MSZMP politbüro megmaradt, még két lábon járó kozmetikumai, a páratlan páros, Pozsgay-Szűrös, nem volt elég a szélkerekes Széles, a zizzent kádárista revüfenomén Kerényi, maga a legnagyobb szemfényvesztő, a Veretes Baromságok Fekete Öves Mestere, alias Az Ember, Aki Sosem Hazudik, a Vezénylő Tábornok.., de nem voltak elegek a röhögés felszakadásához a párás tekintettel a Vezér zakóját gyűrögető, csoszogó akadémikusok, se a méltóságukat a ruhatárban leadó megalomán múzeumi főigazgatók, "az egységes komolyzenei koncepció kialakításáért és végrehajtásának koordinálásáért felelős kormánybiztos", az oroszokban a függetlenségünk garanciáját keddről szerdára felfedező szerencsétlen, robotizált firkász-hadak; nem volt elég a filozófiát megcsúfoló közpénzszivattyú-pártalapítvány elnöke, az ugyancsak kizárólag közpénzekből tehetséges üzletemberek, a banánokról meg 7%-os növekedésről fantáziáló, mára állami műkincsgyűjtővé szelídült jobbkéz, a "stadionprogramba" (támogatott lopásba) beálló mindenoldalú oligarchák, a magát Gábriel főangyallá stilizáló giccsnemzet árnyékában történelmi igazságot osztogató szorgos kripto-fasiszta történész (egy gyékényen mászván Kuntól Bírón át a száz meg száz no name rabszolgáig ex-komcsi konvertiták tömegeivel), nem voltak elegek a Békemenetben összegyűlő idült arcú, átvert hívek, a kiérdemesült rokkerek, a sok kis önkormányzati seggfej, apparatcsik, hivatalos arcú vérszívó, zsinóros mentés érpataki kretén; de nem volt a magát igazságügy-miniszternek hazudó jogtipró politológus sem, vagy a hetvenévesen, külügyminiszterként az égről a csillagokat bármelyik pillanatban lehazudni kész magyar ügyvéd, és tovább, a Marx-szobrokkal okoskodó sima képű tisztiszolga, a kalauzok érzékenységével bíró, kipróbált szoci pedellus, H. Rózsa, de még a főnöke, a miniszternek beállt bülbülszavú lelkész-bitang sem; az egész parlamenti biodíszlet, a szürke papagájkommandó, a beszari alaptörvénybírák, a kokózó keresztény yuppik, az öngyilkos Magyar Csapat, a fehérlovas fürjvadász, uh, a hisztérikus parlamenti elnök (szabad idejében temetkezési vállalkozó), uh-uh, a Műcsarnokot reggeliző agg táltos, a nyugdíjvédelmi biztos, a rezsicsöki biztos, a stadionügyi biztos... és oh gosh, majdnem elfelejtettem, nem volt elég a "megújult", "demokratikus" ellenzék sem, ami fél sornál többet nem is érdemel... Nem volt elég itt semmi.

Pedig az országban, ahol álmomban jártam, yeah, bármelyik arc (egyetlen egy is) ezek közül orkánszerű röhögést támasztana a jó nép körében. Ez így együtt pedig maga volna a nem szűnő karneváli vidámság. 

162 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hafr.blog.hu/api/trackback/id/tr385780195

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ne rémisztgess engem Paks miatt a Szovjetunióval! 2014.01.25. 22:55:00

. A választókorú lakosság 40%-a a Szovjetunió felbomlásának évében még vagy meg sem született, vagy kiskorú gyerek volt. Felesleges rémisztgetni a fél országot a vörös terrorral. Így szerintem nem csak vicces, de értelmetlen hiszti is az, hogy a balo...

Trackback: Terroristákat toboroz az Amerikai Népszava a magyar balos ellenzékből 2014.01.25. 22:47:22

. Azt írja, a Szabadság térre tervezett emlékmű felrobbantása alkotmányos és morális kötelesség, és aki megteszi, nemzeti hős lesz. A cikkben, amelyről a lenti printscreenek készültek, hét alkalommal szólítja fel olvasóit a készülő emlékmű megsemmisít...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szekeres László 2014.01.25. 09:26:04

Ilyen blogok születnek, móta megnyílott a Lipótmező ajtója.

ilaris 2014.01.25. 09:27:01

KUSZKUSZ
Fent van az interneten a 2006-os miniszterelnők jelöltek vitája. Gyurcsány lemosta Orbánt. Megnézheted, és akkor rájössz talán, hogy nem igaz dolgokat írkálsz.
@kuszkusz1:

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.01.25. 09:30:26

@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: A pöttyösseggűek így látják, csak a baloldalon látják meg a vicceset. Mások azért Kerényit és a CÖF-öt, vagy a hírtelen jött oroszbarátságot IS abszurdnak találják.

Moin Moin 2014.01.25. 09:32:24

"Tréfája csak hitvány élczczé lehet,
Ha rajt’ ezerannyi sir, mint nevet."
(Shakespeare: V. Henrik)

A magyarokat megakadályozza az önfeledt röhögésben, hogy siralmas helyzetben vannak.

kuszkusz1 2014.01.25. 09:35:04

@nu pagagyí:

A Viktor smucig!

Ne tudd meg, hogy mennyit kell várakoznom amíg nagynehezen kiutalja a lóvét.

kuszkusz1 2014.01.25. 09:40:49

@ilaris:

Igen akkor abban a vitában jobb volt Gyurcsány.

Amitől persze olyan miniszterelnök amilyen - ennek a kettőnek nincs köze egymáshoz.

Viszont felhívnám a figyelmedet rá, hogy nem én neveztem Gyurcsányt tehetségtelenek a Wiener Zeitung-ban hanem Heller krém Ágnes.

HaFr · http://hafr.blog.hu 2014.01.25. 09:41:48

@Szekeres László: Laca, megtisztelő, hogy első kommentedet itt helyezted el egy lipótmezei szabadultnál. Miért is?

HaFr · http://hafr.blog.hu 2014.01.25. 09:43:11

@♔batyu♔: Elég sokan olvassák, most éppen ötpercenként 250-en. ÉS hát te is itt vagy, te feledd. Sweetheart.

Anselmo 2014.01.25. 09:43:38

@kuszkusz1: "És ez a krém, az értelmiség egyik csúcsa. Heller filozófnő a csúcs."

Ha felveszi a szexi topját, mindent megbocsátunk neki :)

kuszkusz1 2014.01.25. 09:44:51

@ilaris:

Ja persze én is tehetségtelennek tartom, nem kicsit, nagyon, de most nem erről van szó.

Az én véleményem nem oszt és nem szoroz, de azé a Hellerkrémé aki tagja annak a krémnek amely Gyurcsányt visszahozta...

♔batyu♔ 2014.01.25. 09:45:32

@kuszkusz1: A balliberálisok most megtudhatták Hellertől, hogy Gyurcsány eladósította az országot.

A többiek ezt idáig is tudták, nem véletlenül nem engedik vissza a hatalomba sem őt, sem társait.

kuszkusz1 2014.01.25. 09:48:16

@Anselmo:

Tudom mire gondolsz, én is láttam a fotót Farkasházy happeningjéről ahol abban a szerelésben virított amelyben.

rágógumó 2014.01.25. 09:49:29

Igy hörgött a Heti Válasz 2009-ben:

hetivalasz.hu/itthon/oroszorszag-es-kozep-europa-25449/?cikk_ertekel=1&ertekeles=1

:D

"Orbán Viktort, hogy a Fidesz elnöke egy november közepi budapesti konferencián egyértelművé tette: hatalomra kerülése esetén lépéseket tesz Magyarország orosz energiafüggőségének megszüntetése érdekében."

Menjetek békemenetelni! Orbán függetlenné tett benneteket. Megérdemlitek egymást! :D

♔batyu♔ 2014.01.25. 09:57:08

@kuszkusz1: A tiétek, balliberális értelmiségé.

A többi azt gondolta, ezt a típusú, az ország szellemi ereje szempontjából nulla hatékonyságú, megélhetési értelmiséget csak olyan elbaszott értékrendű csoportok termelik ki mint a kommunisták, nácik.

Az MSZP és az SZDSZ holdudvara tele van ilyen "filozófusokkal", "történészekkel", "nyelvészekkel", stb., akik többsége már a kommunizmusban is osztotta az észt, de valójában Mephisto-k ezek, saját politikusaik által lenézett emberek, hiszen az pontosan tudja, a "tudományos eredményeket" ő irányítja, ő dönti el, hogy Népszabadság, vagy írósztalfiók, de ekkor ugrik a Kútvölgyi, a nagy apanázs.

kuszkusz1 2014.01.25. 09:59:55

@♔batyu♔:

Azért a balliberálisok sejthetnek valamit Gyurcsány kormányzási képességeiről mivel az az elsöprő népszerűség ami miatt muszáj volt őt bevenni a Csődtömeg rt.-be öt százalékos, az is éppencsak.

Igaz, a Bajnai három százalékának szinte a kétszerese.

dos passos 2014.01.25. 10:03:27

Téli Gumi

Most voltam a tizedik kerületi
Kotonautomatánál.
Nemzeti botrány!
Itt még mindig a nyári
Kotont árulja a kormány.

Ki fogja megizélni a női
Hóembert nyári gumival, és,
Ha senki se, hogy lesz itt
Jövőre nemzeti hó?
Hahó!

2014.

quendelapo 2014.01.25. 10:06:41

@HaFr:
Az is vicces, hogy még ezt az írást sem tudtad postolni a "demokratikus" ellenzék összemosó jellegű fikázása nélkül. Hogy jött ez most ide?

A lengyelek biztos nem kaptak röhögő görcsöt, attól, hogy Orbán hülyére vette őket.
: www.rp.pl/artykul/1080294-Orban-spoglada-na-Wschod.html
Szerintem mi is csak kínunkban röhögünk.

Mivel a konzervatívok és a nyugatos jobboldaliak még egy pártkezdeményt sem tudtak kiállítani - sőt legtöbbjük még ma is ott hajbókol Orbán előtt - nincs más hátra, mint, hogy a Mesterházy, Bajnai, Gyurcsány hármassal váltsuk le őket. Akik nem mellesleg sok új arcot visznek a Parlamentbe. A két csapat, tehát egyszerre nem fog eltűnni. Legfeljebb kis fáziskéséssel - akkor is esetleg a maszop.
De nem is a lényeg, hanem az, hogy kiderüljön végre, van-e egyáltalán olyan, hogy magyar nyugatos jobboldal?

HaFr · http://hafr.blog.hu 2014.01.25. 10:13:23

@quendelapo: Semmi vicces nincs ebben. Vagy úgy érzed, a földöntúli elégedettségnek kellene ellepnie engem a balos ellenzék állapota miatt? Hagyjá már. Hát nem részei ők is a panoptikumnak? Te is azt írod, el fognak tűnni. Miért? Mert méltók rá.

quendelapo 2014.01.25. 10:22:33

@HaFr:
Na ja, de Te most mindenkit összemosol, akiket Orbán választási törvénye egy listára kényszíerített... a kép ennél differenciáltabb.

De mi lesz a nyugatos jobboldallal? Ha Gyurcsány egy ripacs, mit mondthatunk a morális jobboldal szellemi vezetőjére? Épp most postoltad a face-en: Sólyom atomot akar!
A baloldal olyan, amilyen, de mit mondjunk erről a jobboldalról?

high up! 2014.01.25. 10:23:47

Eleinte még szörnyülködik az ember, hogy mit keresnek ezek az Orbánisztáni 16. századi muzsik-proli forradalmárok a 21.században.

Aztán mivel szerencsétlenek úgyse tudnak meg akarnak változni, sose lesznek alkalmasak a 21. századra meg Európára, így már csak röhög az ember rajtuk.
Olyan Stan és Panok ezek, akármit csinálnak, mindig saját magukat rúgják seggbe. Meg saját magukra döntik le a házat.
Ezeken a genetikai balfaszságukon meg olyan jól lehet szórakozni!

♔batyu♔ 2014.01.25. 10:26:42

@quendelapo: Mi az, hogy magyar "nyugatos" jobboldal? Miért kellene egy magyar jobboldalnak "nyugatosnak" lennie?

Az a gond, hogy itt a nyugatosság a Suezt, a Sodexho-t, az RTL-t és TV2 jelenti.

Ehhez bőven elegek a balliberális pártok is.

centenárium 2014.01.25. 10:29:35

Az UNUJÓ fűtené pirosra rőzsével a liberál-bolsevista seggeteket.Mert energiája neki sincs csak ruszki.
Pattogtok itt mint fagyott kecskeszar a jegesdeszkán február havában.
Orbánisztán igen. Nem akarunk judeisztánt mégtöbbet.Elegünk van a mocskos pofátokból.

high up! 2014.01.25. 10:31:08

@valaki senki: "Egyszerűen hagytuk, hogy ilyen tetvek, akik magukat ráadásul elitnek hívják foglalják el, és rabolják le az országot, vegyes - váltó módon. A hülyék nem ők, mi vagyunk. Mert hagyjuk, és asszisztálunk hozzá!"

Így van. S a legnagyobb hiba, amit egy normális ember megtehet, hogy 2014-ben a voksát adja vagy a NER-re (NEmzeti Rohasztás) vagy a restaurált Nyócév trógereire.

Aki változtatni akar, az elmegy választani, aztán kiszavaz ideiglenesen a Lomposokra. Ha szerencséje van, akkor ezzel a fidesz koalíciós kényszerbe kerül a Lyobbikkal, aztán mivel a maTROLLcsizmus 1-2 éven belül teljesen összeomlik, hadd rohadjon meg alatta mindkét suttyópárt. A Nyócév trógerei meg rohadjanak meg 20%-os rétegpártként.

Aztán hátha alakulnak a következő ciklusban értelmesebb polgári meg alternatív pártok.
Ha nem, akkor 30 évig nincs több röhögés az országban!

ob.szerver 2014.01.25. 10:34:40

@kuszkusz1:

"Heller filozófnő a csúcs."

Gondolom a te műveid sorban állnak az amerikai egyetemi könyvtárak polcain.

♔batyu♔ 2014.01.25. 10:34:59

@high up!: Elmondanám, hogy kínlódásunk legfőbb oka épp az, hogy a balliberális értelmiség nem akart változni. Most már rá van kényszerítve, április után rengetegen fognak elgondolkodni.

Azért te sem gondoltad ugye, hogy Európa és a 22 század Heller, az MSZMP másodosztályának levitézlett politikusai, ezek holdudvarába tartozó elöregedett és totálisan fejlődésképtelen, a kádár rendszerben többnyire tanárképzőt végzett, vagy az évfolyamokat pártcsókosként teljesítmény nélkül abszolváló értelmiség, továbbá paranoiájába félig már beleőrült magányos magyargyűlölő zsidó?

Beleértve azt a pártkarrierista, tehetségtelen, de annál dinamikusabb fiatal réteget, aki habozás nélkül jelenti ki, hogy Mo-n a cigányság legnagyobb ellenségei a magyar nyugdíjas.

almatermelő 2014.01.25. 10:35:14

Változást szeretnénk, nem az uralkodói pozícióban más embereket.
Egyéni képviselő, aki aláír, hogy csakis pártutasítás szerint szavaz a parlamentben? Arányos képviseletet!

♔batyu♔ 2014.01.25. 10:40:11

@ob.szerver: @kuszkusz1: Minden tizedszázalékra szükség van.

Szerintem jó nagy hülyék voltak MSZP-ék. Gyurcsányékkal nyernek kb. 3%-ot, de vesztenek hatot.

Miközben 4 évig fog náluk trollkodni, mert nem tagadhatják le.

A ballibsik és a "liberálisok" 95%-a nyom nélkül szavaz az MSZP-re, ezek ezt teszik Gyurcsány nélkül is.

Viszont egy csomó protest szavazó vagy szavaz a jobbikra, vagy el sem megy szavazni.

quendelapo 2014.01.25. 10:42:08

@HaFr:
Azt írtam, hogy esetleg az mszp fog eltűnni. Nem pedig azt, hogy az egész baloldal.

Milyen jobboldali demokrata az, aki nem hajlandó összefogni a baloldallal (olyan, amilyen, baloldallal) azért, hogy megakadályozza azt, hogy egy nyugat- és szabadságellenes diktátorhajlamú vezető valódi diktátorrá nője ki magát egy újabb kétharmados győzelemmel?
Milyen?

profilo 2014.01.25. 10:44:02

@quendelapo:

Az egyik oldal hülyesége nem menti a másik oldal ostobaságát.
Így csak kifogásokat keresel.Hoztál egy döntést,melyről tudod,hogy közel sem tökéletes és morálisan megkérőjelezhető.A relativizálással csak mented a menthetőt,de inkább csak véded a védhetetlent.

♔batyu♔ 2014.01.25. 10:44:12

@almatermelő: Szerintem épphogy nem ez a lényeg, a képviselő csak egy eszköz.

GDP, államháztartás, munkanélküliség, közbiztonság, gazdaság alakulása, a demokrácia következetes alkalmazása, ezek a lényeges dolgok.

quendelapo 2014.01.25. 10:45:45

@♔batyu♔:
Igazad van. Lehet putyiánus magyar jobboldal is, nem kell annak feltétlenül nyugatosnak lennie.

♔batyu♔ 2014.01.25. 10:48:16

@quendelapo: Nincs valami nagy logikád.

2/3-od szabad választásokon nem képes olyan valaki megnyerni és fenntartani, aki diktatúrát tart fent.

Az, hogy Orbán nyugatellenes, lenne, legalább ekkora marhaság. Miért lenne az, a nyugati termelő cégek ma nagyobb kedvezményeket élveznek mint bármikor. Még a munka törvénykönyvét is megváltoztatták Orbánék a dolgozó szempontjából kedvezőtlenebbre.

Ja, hogy mások pedig nem. Na ez nem nyugatellenesség.

profilo 2014.01.25. 10:52:00

@quendelapo:

Miért kellene a két kártékony bagázs között választani?
Nem mondhatnád azt,hogy ebből nekem elegem van és változást szeretnék?
Nem gondolod,hogy az örökös "kisebbik rossz választása" juttatott minket idáig?
Az nem elég demokrata,aki nemet mond mindkét oldal ámokfutására?
Miért kell mindig megalkudnod?

♔batyu♔ 2014.01.25. 10:52:07

@quendelapo: Itt magunk között vagyunk, tehát itt nem kell ezt az ostobaságot hangoztatnod.

Persze ha te tényleg azt gondolod, hogy ezzel az üzlettel Orbán nyugatellenes és Putyin pincsije lett, akkor bocs. De gondolom, ekkor választ sem vársz.

high up! 2014.01.25. 11:03:20

@♔batyu♔:

Teccik tudni, amikor azt írom, hogy a fidióta sutyóbagázs mellett a ballibsi ótvar bagázs is megérett a (politikai) akasztásra, akkor nem kell visszakérdezni, hogy talán nekem a Nyócév ótvar bagázs jelenti az alternativát?

Erről beszélek barátom, a PISA-rokkant szavazóról. Hallja a szavakat, néz ki a fejéből és látja a teljes világot, de az agya semmilyen infórmációt nem képes felfogni, feldolgozni.
Csak két szó van elraktározva a fejében: fidesz vagy ballibsik.

Na ezért tartozol te is a 80%-nyi magyarhoz, akik teljesen alkalmatlanok a 21. századra meg Európára. Nem érted a világot, csak a kétszavas Eke TV-s Betelefonálós szakdolgozatodat fújod fel nap mint nap.

tobeor 2014.01.25. 11:15:34

Röhögcsélünk, röhögcsélünk, közben meg az ország megy az (orosz) levesbe.

Félmillió honfitársunk már lelépett, már a jövő is vagy kifosztva (manyup), vagy elzálogosítva (Paks).

Úri muri.

Persze fő a humorérzék. Minden nemzet másképp dolgozza fel, Zorbáék táncolnak omlás közben, mi szittyák meg kacarászunk.

Hihihi.

high up! 2014.01.25. 11:19:27

@♔batyu♔: "Az, hogy Orbán nyugatellenes, lenne, legalább ekkora marhaság. Miért lenne az, a nyugati termelő cégek ma nagyobb kedvezményeket élveznek mint bármikor."

Teccik tudni, valahol 14 éves korban az emberi agy már van olyan fejlett, hogy a gyerek képes felismerni a dolgok valódi jelentését. Már nem dől be annak, hogy "Menj már el a sarokra, aztán nézd már meg, hogy ott vagyok-e!"

Te meg felnőtt fejjel fel sem bírod fogni, hogy az érvelésed pont hogy nem cáfolja meg a neked nem tetsző állítást, hanem éppenséggel azt bizonyítja, hogy a Felcsúti Hordószónok milyen hülyére is tud venni titeket, a saját gondolkodástól eltiltott birkákat.

Tovaris Orbanescunak se szeri se száma kirohánása van a hanyatló nyugat ellen, ahol elrohasztják a vallást, meg a családokat, ahol a multik a extraprofitos ragadozók - soroljam még?
Majd ezután a Hordószónok eftárs ott nyalja a seggét az EU-nak meg a multinak ahol lehet. Pl. ha kimehet a multihoz egy 20 mukahelyes terembővítés átadására villogni.

Barátom, a fidesz birkákkal pont ez a baj: MINDEN SZART meg lehet velük etetni. Ráádásul még evés közbeni szünetet se kell tartania Tovaris Orbanescunak, mert egy fidióta tenyészetállat agya egyszerüen képtelen felfogni a helyzet tragikumát. Meg tragikomikumát.

Nem leszünk gyarmat! - 30 évre titkosítva gyarmat leszünk!
Húbasszameg!
És mindkét, egymást kizáró célokért beindult a Birkamanet!!!!!!!
PISA-kataszrófa terület!

kuszkusz1 2014.01.25. 11:25:18

@ob.szerver:

A Wiener Zeitungnak adott interjú olvastán az amerikai egyetemek polcain sorban álló művekre kell gondolnunk?
(Ha ugyan sorban állnak, mittudomén.)

És nem arra amit a filozófnő az adott pillanatban az adott lapnak nyilatkozik?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2014.01.25. 11:27:14

Röhejesek és szánalmasak de sajnos nagyon rafináltak és sok a birkájuk.

kuszkusz1 2014.01.25. 11:29:52

@♔batyu♔:

"Szerintem jó nagy hülyék voltak MSZP-ék. Gyurcsányékkal nyernek kb. 3%-ot, de vesztenek hatot."

Többet. Ráadásul a maradék hitelességüket elvégre arról volt szó, hogy a Gyurcsánnyal semmi szín alat sem.

qwasder 2014.01.25. 11:32:33

Max sírásba, katasztrófába, tragédiába.

Sírni majdnem mindenki fog, mert nyertes nem sok lesz. Humán katasztrófa lesz, amikor összeborul az egész és rengeteg egyéni tragédiával jár mindkét oldalról. Röhögni azok fognak, akik kihasználták a tragédiákat, de maximum addig, amíg el nem kapják őket is....

♔batyu♔ 2014.01.25. 11:35:06

@high up!: Gondolom, nem vársz rá választ.

♔batyu♔ 2014.01.25. 11:39:32

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mondjuk, én semmiképp nem szavaztam volna balliberálisokra, de ha Gyurcsány is kellően rafinált, nem gyarapítja 30%-al az adósságot, nem szorul ennek ellenére IMF hitelre és antiszemitizmus helyetta munkanélküliséggel, hihetetlenül szar közbiztonsággal foglalkozik, nyilván sokan rászavaztak volna.

Most szépen megint visszanyomjuk a kukába barátaival együtt. Így megy ez, senki nem akar éhen halni csak azért, hogy ne nácizzák le.

kuszkusz1 2014.01.25. 11:43:41

@♔batyu♔:

"... ha Gyurcsány is kellően rafinált, nem gyarapítja 30%-al az adósságot, nem szorul ennek ellenére IMF hitelre és antiszemitizmus helyetta munkanélküliséggel, hihetetlenül szar közbiztonsággal foglalkozik, nyilván sokan rászavaztak volna."

Ez nem rafinéria hanem kormányzati tehetség kérdése.
Ez az amit nincsen a Gyurcsánynak.
Hellernek voltaképpen igaza van, csak azt felejti el, hogy éppen ők éppen most vették be a csapatba.

flort 2014.01.25. 11:51:37

@nu pagagyí: hát igen. Melyikük lehet érintett a pénztárgép bizniszben?

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20140124-kasszacsere-az-mkeh-az-alt-cash-minden-engedelyet-visszavonta.html

Az a baj, hogy a küszködő kisember megint szív, mert néhány elmebeteget (vagy gazdasági bűnözőt, lehet választani) hoztak döntési pozícióba.

R.T. Flakfizer 2014.01.25. 11:57:38

@♔batyu♔: "2/3-od szabad választásokon nem képes olyan valaki megnyerni és fenntartani, aki diktatúrát tart fent. "
:D
már ezért a mondatért érdemes volt idejönni. ha ilyen kedvem dönthetek ti, vagy a fingós humor. ma ti nyertetek!
:D

♔bаtyu♔ 2014.01.25. 12:07:47

@R.T. Flakfizer: Ebbe mi a fingós humor? Mit gondolsz, Kádárék miért nem rendeztek szabad választásokat? Hitlernek miért volt első intézkedése, hogy betiltsa a választásokat?

Te nem érted, de ezzel nem dicsekednék.

quendelapo 2014.01.25. 12:33:45

@♔batyu♔:
már válaszoltak helyettem.

üdv
quendelapo az ostoba

quendelapo 2014.01.25. 12:37:39

@profilo:
guglizz rá a választási törvényre, olvasd el és belátod, hogy most nincs más választás.
Ha a stratégiai cél a piacgazdaság és a nyugatos parlamentáris demokrácia, akkor a legkevésbé kockázatos taktika most a baloldali összefogás győzelmének a támogatása. Ez van.

2014.01.25. 12:47:06

Ha egészen tényszerűek szeretnénk lenni,akkor azt kell mondanunk,hogy a szocialisták több embernek kedveztek mint a fideszesek.A szocialisták több kis cégnek osztották le az állami megrendeléseket, pártállástól függetlenül.A fideszesek többnyire csak egy cégnek,az is elkötelezett fidesz párti kell legyen.Tehát hülye köcsög feltételeik vannak a fidesznek többnyire,az ostoba ötleteik mellett.

R.T. Flakfizer 2014.01.25. 13:03:53

@♔bаtyu♔:
jajjdehogynem! Kádárék is mindig "szabad" választásokat rendeztek! csak ők inkább kiválasztották a lehetséges jelölteket.
Ma ez nem megy, ezért függővé tették a média jelentős részét, szócsővé alakítva őket. megalakították a CÖF nevű szerveződést, hogy ne pártként kampányoljanak, így ölve még milliókat a választásba, elszámolni ezzel nem kell :D ezen túl a CÖF kampányakcióiért még csak mosakodniuk sem kell, azok bármilyen takony dolgot bevállalhatnak, nem indulnak a választásokon. az ellenzék keze kötve, a költségek plafonosak. hogy az ellenzéknek miért nincs CÖF-je? nem tudom, ezé az ellenzéké meg nem is érdekel. de valószínűleg azért, mert ahhoz támogatót kellene találni - és olyan bőkezű meg aligha van, mint az állam! ugye?
aztán a választások felügyelete is, khm... na! a bíróságok, a rendőrség, stb kézben. majd pont a választásokra bízzák, mi?
ja! ha már Hitler. ki is szeretett még felvonulásokkal erőt demonstrálni? jaaa!
na ugye.

valaki senki 2014.01.25. 13:35:07

Elég csak megnézni, az elvileg önkormányzati lapot, amit "ingyen" bedobálnak. - az adómból, ugyebár, nehogy félrteértés essék- Az elvileg helyi lap, másról sem szól, mint a kormány dícséretéről, és az ellenzék ekézéséről. Közpénzen. No komment.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.25. 13:36:04

@high up!:

Nekem úgy tűnik hogy Hafr a ballib csicskákat, az MSZP-vel összefogó tetveket is elutasítja.

Csak többet ír a Fideszről, mert az van kormányon.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.25. 13:39:10

@Jóképességű Takarítónő:

Ez elég nagy faszság.

Az átlátszón van egy grafikon ahol megmutatják hogy a top 30 közbeszerzést nyerő cég az MSZP idején még többet is kapott arányaiban, a többiekhez képest, mint a Fidesz alatti top 30.

Az MSZP konkrétan az ingyenélő, nemdolgozó megélhetési gyerekgyártóknak kedvezne kormányon, akik ugyan valóban sokan vannak, de nem elegen.

Ezt támasztja alá,
- az ingyen segíly, a közmunka helyet,
- A gyerekgyártási támogatás, a acsaládi adókedvezmény helyett
- az egykulcsos befagyasztása, és kétkulcsos azoknak akik 170 bruttótól többet keresnek,
...
ÉS minden más is !

Akinek van esze az MSZP-re és csicskáikra soha nem szavaz !

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !

Khonsu 2014.01.25. 13:44:25

@Fulek: Hú, de jó is lenne pedig. Sajnos ahhoz most még nyernetek kell egyet, hogy az elmút24év ily méltó lezárást kaphasson, de azt a kicsit még kibírjuk valahogy. :)

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.25. 13:49:32

Jelenleg a ballibek mindig is külföldi szervezetektől kaptak pénzt arra, hogy hatalomra kerülvén, kiárusítsák az országot.

El is privatizáltak mindent közművestül, gyárastul, ...
Rommá adósították az országot, és embereket uralmuk alatt.

A munka javát, amiért a külföldi tőkések pénzelték az MSZP-t már elvégezték.
Mostani hatalomra kerülésük esetén örök rabszolgaságba döntenek mindenkit az országba.

Visszafizethetetlen adósságba verik az országot, miközben, ahogy 2010-ig is az egész EU legszarabb gazdasági mutatóit elérve, utolsó helyre degradálják országunk, és csődbe viszik.

A kiszolgáltatott ember a szoci bázis alapja.
Cél a totális kiszolgáltatottság.
Ez az MSZP igazi programja !

wektor77 2014.01.25. 14:11:11

Tolj egy még egy spanglit szerintem..

wektor77 2014.01.25. 14:11:56

Mármint a poszter :D

profilo 2014.01.25. 14:14:18

@quendelapo:

Tehát beállsz a sorba...lehajtott fejjel,meghunyászkodva,behódolva...
A kádári kisember mintapéldánya vagy.Te élteted azt,azokat,akik matt nincs és nem is lesz hazánkban "nyugatos demokrácia".Politikai elitünk mindig számíthat rád,szavazatodra.A te "felhatalmazásodra" hivatkozva lopnak meg,adnak és árulnak el majd téged.
Te mindig megtalálod majd az okot,a magyarázatot,hogy miért is jó ez neked.Hogy miért is választod négyévente kisebbik rosszat.
Sosem fogod kiemelni a fejed a porból,a sárból.
Egy tégla vagy a falban,mely körülvesz és börtönbe zár téged.Te vagy a "rendszer" ami ellen harcolsz.
Már sajnálni sem tudlak...

a 17 éves Parker Schnabel 2014.01.25. 14:40:25

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Egyelőre Orbán gazdád kap külföldi pénzt - a Putyintól.

Úgyhogy kussoljál Szása, mert még elgurul a rubeled.

flort 2014.01.25. 14:50:14

@profilo: a te hozzáállásoddal egy választás van jelenleg, a külföldre költözés. Ha ezt nem veszed észre, akkor álomvilágban élsz.

Ha viszont úgy gondolod, maradsz és nem a sztratoszférában lebegve szemléled a világot, akkor aligha van más megoldás, mint a @quendelapo által vázolt.

A te döntésed.

quendelapo 2014.01.25. 15:38:51

@profilo:
A kádári kisemberek ott menetelnek a békamenetben és hallgatják a rezsiharc győzelmi jelentéseit.
Gondolom Te is közéjük tartozol. ők szoktak mostanában kommunistázni, meg kádárjánosozni.

Frank99 2014.01.25. 15:41:46

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

te fizetett troll:

egyet szeretnék kérdezni: ki(k) üvöltötték, hogy russszkik haza?????

És most mi van?

he?

feketeesfeher 2014.01.25. 15:44:24

@profilo:
"Az nem elég demokrata,aki nemet mond mindkét oldal ámokfutására?"

Nem, az sokminden, csak nem demokrata.
Az egy tohonya nulla, amelyik csak néz mint a moziban, és nem csinál semmit.

A valódi demokratát ugyanis arról ismerni fel, hogy tevékenyen részt vesz a társadalmi felelősségvállalásban.

Aki fikázik csak, az a kibic.
Akinek ugye semmi se drága.

bomszika 2014.01.25. 16:20:22

Én Istenem,Jo Istenem Orbántol szabadits meg engem.Szabadits meg minket a fidesztöl,legyen meg a Te akaratod.Bocsájtsd meg a vétkeinket és Mi is megbocsájtunk az ellenünk vétkezö Fideszeseknek!

poor 2014.01.25. 16:25:37

Utálom a ballibsizó orbán s ggnyalókat!!!!!!!!!
TAKARODJATOK az ilyen stílussal, és még Ők mernek bármit mondani!!!

poor 2014.01.25. 16:29:49

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Te egy fizetett orbán köcsög!!!! Remélem megfizetnek mert ezt normális ember nem bírná amit csinálsz. Orbán csicska!!!Orbán csicska!!!Orbán csicska!!!Orbán csicska!!!Orbán csicska!!!Orbán csicska!!!

poor 2014.01.25. 16:30:50

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Soha többet fidesz diktatúrát és orbán csicskákat!!!

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.25. 17:30:12

@Frank99:

Olvas utána.
2009-ben az MSZP nyújtott be törvényt a Paksi bővítés szükségességéről, melyet a Fidesz is megszavazott.

Ha valaki segget csinált a szájából, az MSZP és hű kutyái itt a neten !

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.25. 17:31:32

@poor:

Ostoba MSZP csicska...

Mesterházy apád ma a naggyűlésen kiadta az ukázt, hogy Pakssal kell kampányolni választásokig, minden fórumon, mert más mondanivalójuk nincs...

Ehhez tartsd magad ostoba MSZP csicska !

IGAAAAZODJ !!! :DDD

HaFr · http://hafr.blog.hu 2014.01.25. 17:43:51

Kicsit leesett a színvonal, fiúk

Amok 2014.01.25. 18:23:57

@Hafr: Minősíthetetlen Amerikai Népszava alatti színvonal. Értelmes, érettségizett ember (nem filozófus, egyetemi oktató, tanácsadó) szégyellheti magát, ha ilyent ír és publikál. Többet erre sem nézek...

nu pagagyí 2014.01.25. 18:32:12

@Amok: Nem ér minket veszteség, megleszünk nélküled is.

himpellér 2014.01.25. 18:45:20

Midőn gyurcsótány elvtársad rontotta a levegőt, nem nagyon hegyezted a pennádat.Mert fő a pártatlanság. Ugye?

nemzeti csótány írtó 2014.01.25. 19:18:59

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Szerintem most szopattad meg anyádat és azért beszélsz félre, te állat!

Piréz Atya 2014.01.25. 19:53:15

Nem lesz kacaj. Ha elbukják a választásokat, egyszerűen lángba borítják az országot. Lásd az itteni indulatokat, és emlékezz mit műveltek 300 forintért. Polgárháború lesz, és majd megint be lehet hívni az oroszokat.

Viccca Verza (törölt) 2014.01.25. 20:50:43

Ász ìrás. :-) Jót nevettem rajta! :-)

Ezt még akkor is le kellett írnom, hogy tudom, ezért most feltesznek engem valami listára. Remélem ha újra nyítják Recsket, akkor nem kell bevonulnom. :-)

Húsleves 2014.01.25. 20:54:00

@kuszkusz1:
Heller Ágnes olyan hülye, hogy egy régebbi papírcetlit vett elő a zsebéből az új helyett. Ennyi.

HaFr · http://hafr.blog.hu 2014.01.25. 21:02:05

@Viccca Verza: Na, ilyen veszélyesnek érzed a társaságunkat?

egyetmondok 2014.01.25. 21:10:51

@Piréz Atya:
Á, ááááá, és dehogy. A NER ereje annyi, mint Kádáréké a nyolcvanas évek közepe táján.

Húsleves 2014.01.25. 21:21:36

mno.hu/belfold/heller-agnes-nem-turi-hogy-felreertsek-1193109
"És ha már itt tartott, kategorikusan kijelentette, hogy a Fidesz leninista párt, ahol demokratikus centralizmus van. Kapcsolódva ehhez elmondta, Kádár János és Sztálin gyilkos volt, hozzájuk nem hasonlítaná Orbánt, megjegyezve, hogy ő nem is hivatkozott Leninre. „Nem lehet félreértelmezni azt, amit mondok”"

almodhi 2014.01.25. 21:25:45

@Amok: "Többet erre sem nézek..."

Ezt hívják win-win szituációnak. :-)

szamaritánus 2014.01.25. 23:06:53

@storker: szanyi hosszú évekig dj-zett erzsébeten!

Piréz Atya 2014.01.25. 23:16:47

@egyetmondok: Rá kellett gugliznom erre a NERre. Bocs.
Kissé pesszimista vagyok, mert 2006-ban csak 300 ft-ról volt szó, most meg 3000000000000 ft-ról. Azért már érdemes lesz gyújtogatni, és a gyilkosokból verbúvált derékhadat harcba hívni. Már kipróbálták őket a diákok ellen a Lendvay utcában, működnek faszán.
Remélem jól írtam le a háromezermilliárdot. Kimondani könnyebb, felvenni még könnyebb lehetett, visszafizetni meg úgyis az utódaink fogják.

kuszkusz1 2014.01.26. 07:35:48

@Húsleves:

Heller erkölcstelen. Az volt akkor is amikor egy kínosnak vélt szituációból a halott férje gyalázásával óhajtott kimászni és erkölcstelen most is amikor a csapatba frissen (és feltehetően az ő közreműködésével is) bevett Gyurcsányt anyázza.

Ilyet tisztességes ember nem csinál: ha Gyurcsány tehetségtelen akkor nem kell bevenni a csapatba, ha meg már bevettük akkor viszont nem célszerű ócsárolni. Arról nem is beszélve, hogy ezzel közvetve Bajnainak és az általa gründolt összefogásnak ártott, mivel ő kebelezte be a 'tehetségtelen' Gyurcsányt.

Heller filozófnőnek a figyelmébe ajánlanám Wittgensteint:
"Amiről nem lehet beszélni, arról hallgatni kell."

Húsleves 2014.01.26. 09:23:03

@kuszkusz1:
Nem csak erkölcstelen, hanem borzasztóan buta, úgy filozófus ez, mint ahogy Bubó doktor. Elég megnézni a Hírtévés produkcióit, például amit belinkeltem. Azt se tudja mit beszél.

kuszkusz1 2014.01.26. 11:48:47

@Húsleves:

A nőszemély a Hírtévében villog? Ejha!

Nem nézek hírtévét, igazság szerint semmilyen tévét sem, illetve alig. A Mezzo, illetve az utódja, meg filmekre vadászás. Slussz.
Még a Friderikuszt sem az ATV-én.

higgs_borzas 2014.01.26. 15:34:08

Mit tegyünk?
Ilyen errefelé ez fránya a c'est laжизнь!
Tecc.

Húsleves 2014.01.26. 20:02:12

@kuszkusz1:
Úgy értem, hogy meghívott vendégként. Azért hívják meg, mert olyan hülye, hogy a műsorvezetőnek nagyon igyekeznie se kell.

kuszkusz1 2014.01.27. 18:19:04

@Húsleves:

Persze, azért arra én sem gondoltam, hogy ottan dolgozik. De mi a fenének megy el - kérdezném, ha normálisnak tartanám, de nem kérdezem.

Hutyibetyár 2014.01.30. 02:05:54

Nem bírom felfogni hogy miért nem jött létre az új politikai irányzatokból egy választási szövetség. Szolidaritás-Milla-4K-LMP mondjuk.Lett volna végre igazi alternatíva.Most megint ott tartunk, hogy ki lopott többet, ki volt dilettánsabb és ki viselkedett legvisszataszítóbban verseny van. Mátyás király útját kellene járnia már végre valakinek, nem megijedni egyik erőtől sem, hanem pofán vágni mind a kettőt egyszerre és felszámolni írmagját is.
Most persze mondhatja egykét Vonabérenc, hogy a jobbik ezt csinálja, de aki tisztában van a párt hátterével, az tudja, hogy színjáték az egész megélhetési náci párt.
Úgyhogy várhatunk még négy évet, hogy legyen valami vállalható meghatározó erő itt a politikai palettán...
süti beállítások módosítása