1000 A MI HAZÁNK

" Míg más parlamentáris országokban a jobboldal általában a józan és megfontolt konzervativizmust, a tradíciókhoz való ragaszkodást tekinti hivatásának – nálunk a magát jobboldalinak nevező kormányzati rendszer ezekkel ellenkező törekvéseket mutat. Alkotmányjogi téren a parlamentarizmus elsorvasztása és látszatparlamentarizmussá süllyesztése ennek az állítólag jobboldali kormánypolitikának egyik fő célja. A vezérkedés, az egy akarat érvényesülésére felépített és minden bírálat elnémításával kialakított nemzeti egység, másrészt gazdasági téren az individualista gazdálkodást mindinkább elfojtó, egy újfajta kollektivizmus felé elhajló, sokszor már a magántulajdonba is belenyúló törekvések: nehézzé teszik egy konzervatív politikus számára, hogy ezzel a jobboldallal azonosítsa magát.” (Gr. Apponyi György, 1935)

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Polgári konzervatív blog

2013.05.30. 20:45 HaFr

Harmadközlés, no comment

Nehogy valaki lemaradjon. Courtesy 444.hu.


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hafr.blog.hu/api/trackback/id/tr655336567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gniusz 2013.05.31. 00:06:20

Már vártam hogy az aláírás helyén azt látom majd Kim Dzsong Un, vagy a megboldogult Kim Ir Szen. Ez így tényleg egy létező dokumentum???? vagy olyan fake mint a régi Belügyes vagy az adóbevallásos....mert ha igazi az k***a gáz

toportyánzsóti 2013.05.31. 07:35:30

Tündérmesékben kiapadhatatlan a nemzeti mázzal álcázott narancsmaffia.Mára már persze jól láthatóan gyakorló elmebetegek,benyalták saját meséiket.

I_Isti 2013.05.31. 08:03:20

... és amikor a Bolyki Gyuri szóvá merészelte tenni, hogy az egész az ő ötletének a nyúlása, akkor ezek a mocskok még be is lengették, hogy majd jól beperelik.

muvesz-ember.blog.hu/2013/05/27/a_nemzet_dala_iv

Ja, nincs is diktatúra ugye? Mert az, amikor ellopnak ötleteket, egzisztenciákat, nyugdíjpénztárakat, aaz nem diktatúra?
süti beállítások módosítása