1000 A MI HAZÁNK

" Míg más parlamentáris országokban a jobboldal általában a józan és megfontolt konzervativizmust, a tradíciókhoz való ragaszkodást tekinti hivatásának – nálunk a magát jobboldalinak nevező kormányzati rendszer ezekkel ellenkező törekvéseket mutat. Alkotmányjogi téren a parlamentarizmus elsorvasztása és látszatparlamentarizmussá süllyesztése ennek az állítólag jobboldali kormánypolitikának egyik fő célja. A vezérkedés, az egy akarat érvényesülésére felépített és minden bírálat elnémításával kialakított nemzeti egység, másrészt gazdasági téren az individualista gazdálkodást mindinkább elfojtó, egy újfajta kollektivizmus felé elhajló, sokszor már a magántulajdonba is belenyúló törekvések: nehézzé teszik egy konzervatív politikus számára, hogy ezzel a jobboldallal azonosítsa magát.” (Gr. Apponyi György, 1935)

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Polgári konzervatív blog

2015.02.20. 08:12 HaFr

Honnan ismered majd föl, hogy Ázsiában vagy?

Útlevelet kérnek tőled Magyarország határain. És előtte napokon keresztül kell sorba állnod a 90 napos EU-vízumért.

A kirakatokból elfogy a nyugati árucikk, viszont a helyükbe egyre több Putyin-, Orbán- és Rogán-fotó kerül.

A kormányhivatalokban ismét bűnözőként kezelnek és üvöltöznek veled.

Rubelben is vezethetsz számlát a Fidesz-oligarchák tulajdonában álló bankokban. Miután az euró-megtakarításaidat rubelbe konvertálták.

Aki rubel alapú hitelkártyával fizet a CBA-ban, dupla jutalompontot kap.

A közösségi közlekedés lerohad.

Egyetlen központi egyetem, kizárólag állami TV- és ráadióállomások, és központi életszínvonal tervezés lesz.

Minden utcasarkon rendőr áll. Így nagyon biztonságban érezheted magad, talán nem ezt akartad?

Hazaárulókkal telnek meg a börtönök.

Maximálják az internet sebességét és a letölthető megák számát. Bevezetik a számítógépek nyilvántartását és az internetadót. A Google helyett az új kereső az orosz "Virradat" (Aurora), a KGB (SZVR) által kifejlesztett program.

A háromszorosára nő Magyarország katonai költségvetése.

A közmunkások aránya az összes foglalkoztatott 50%-át is meghaladja. A szegénységi küszöb alá kerül az ország lakosságának 70%-a, vidéken 85%-a. De a gáz ingyen lesz, talán nem ezt akartad?

Az összes ellenzéki párt vezetője egyszersmind a Fidesz tagja. Az MSZP-é és az LMP-é tagja a Fidesz elnökségének is.

Nemzeti konzultáció a választások fontosságáról. Országgyűlési választások ezentúl 6 évente. A parlament háromhavonta egy napra ül össze, amikor elfogadja a kormány korábbi intézkedéseit. Az elnöki és a kormányfői hivatalt egyesítik.

Orbán Viktor úgy hal meg élemedett korban, hogy sohasem vonták felelősségre mindazért, amit a magyar néppel szemben elkövetett. Az állami pompával övezett szertartáson, amelyet 30 napos nemzeti gyász követ, 3 millióan vesznek részt. Zokogó emberek mindenhol. A szertartáson egyedüli nyugati vezetőként -- német menedzserek társaságában -- a német kancellár is jelen van. Hosszan ölelgeti Rogánt.

Most pedig nevess csak.

(Béndek Péternek, a Polgári Konzervatív Párt elnökének beszéde a budapesti Fővám téren február 28-án du. 4-kor. Mindenkit várunk!)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hafr.blog.hu/api/trackback/id/tr277190897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ParaZita2 2015.02.20. 08:16:48

:)

és sok sok
:(((((

bloodhamster 2015.02.20. 08:24:07

node a Lázár-fotók hol maradnak?

HaFr · http://hafr.blog.hu 2015.02.20. 08:28:43

@bloodhamster: Lázár addigra kegyvesztett lesz, vásárhelyi kertjében az unokáival játszik.

ParaZita2 2015.02.20. 08:33:04

Az igazi Ázsia ezt már kikérné magának, ez valahol valami afrikai banánköztársaság lehet inkább.
Ám mit lehet tenni?
Pl. jómagam sem fogok elmenni 28-án a PKP "zászlóbontására", mert erőtlen vagyok, mert fantáziám nincs, mert hitem nincs, mert önbizalmam nincs, mert már megfojtottak. Egy vagyok a tengernyi birkából, aki feladta, mielőtt megpróbálta volna?

Bocs, rémálmom volt!

bloodhamster 2015.02.20. 08:35:01

@HaFr: ha már kegyvesztett, akkor inkább az újranyílt Recsken jobban el tudnám képzelni. Esetleg krími számüzetésben. " :) "

eqlessootista 2015.02.20. 08:37:19

Technikai kérdés PKP-hoz:
menjek a Fővám térre, kb 10eFt/alkalom, vagy utaljam inkább azt a pénzt a PKP számlájára?
Melyik vezet több eredményre?

explanatus 2015.02.20. 08:41:19

Az elhíresült kérdésre a válasz „Mit adtak (adnak) nekünk ...” az oroszok benne van tömören a posztban. Hááát, (megint) szép új világ jön?

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2015.02.20. 08:43:46

Ha ez a jövőnk....és sajnos de van rá esély....nem is kevés...akkor remélem hogy egy cellában fogok lenni Veled. Péter, majd pallérozod az elmém.....meg én is egy kicsit a tied.....Unionista testvérünk meg majd időnként küld egy csomagot. :) :) :)

Itt most fekete fehéren írtad le a világot és a fekete végletet mutattad......Valószínűleg nem az lesz a színe, de nagyon sötét lesz. Nekem komoly kételyeim vannak azzal kapcsolatban is, hogy a következő emberöltőben lesz-e még egyszer olyan választás, amiben ha csak elméletileg is, de más is győzhet.....és nem a Jobbikra gondolok.

zipe moha 2015.02.20. 08:50:48

...az I . világháború előtt majd 40 éven át béke honolt Európában...a háttérben zajlott már a háború a Pénztőke és a Feudális Rend között a tömegek feletti hatalom, a kizárólag általuk előállítható javak feletti diszponálás érdekében...
a mindkét oldali ACTOROK olyan jól felspannolták a tömegeket 13'-ra, hogy a tömegek AKARTÁK a háborút így bevonhatóvá váltak egy olyan küzdelembe melynek tétje a fölöttük való rendelkezés joga.... pedig ők csak az elviselhetetlenné vált (tett!!!) helyett egy jobb, más életet , zsákmányt reméltek volna maguknak (kis hal-nagy...hahah...)a háború valódi természetéről már fogalmuk sem volt....

...mivel a háború nem zárult a Pénztőke egyértelmű fölényével, az kommunizmust támasztott, mely természeténél fogva centralizálta a hatalmat és a társadalom által előállítható erőforrásokat....a lényeges viszont az volt, hogy területén jól álcázva fizikailag irtotta ki (többek között) a Feudális Rendet...

mit vett ebből észre bárki is???...pont azt amit ma is...szinte semmit

eqlessootista 2015.02.20. 09:05:15

@HaFr: ... akkor próbálok hát majd sokadmagammal menni!

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2015.02.20. 09:05:21

"A közösségi közlekedés lerohad". én kiegészíteném a következővel....állandó áramkimaradások és a víz sem folyik már úgy a csapokból mint az átkosban.

"De a gáz ingyen lesz, talán nem ezt akartad?"...ja igen.....csak nem lesz....de te majd úgy akarod érezni, hogy mégis van....mert ingyen van.

téridő2 2015.02.20. 09:09:06

@zipe moha:
ez elvontra sikeredett.
Lécci, segíts!
(valahol olvastam: effektív kommunikáció. Egyik ismérve: minél könnyebben, minél több embernek ad át világos üzenetet.)

zipe moha 2015.02.20. 09:19:18

@téridő2:
...nincs üzenet...vagy ha van , az az önálló gondolkodásra serkentés...azt látom, hogy rendszeresen az orrunk elé nézünk..arra reagálunk amit közvetlenül az orrunk elé raknak annak átgondolása, motivációi feltárása nélkül...rossz diagnózis, rossz válasz...a fordítottja pláne igaz és gyakorlati..nem fogunk tudni valódi beszélgetéseket folytatni, ha a közvetlenül elénk helyezett dolgokra reagálunk....tapasztalataink, beállítottságaink szerint, épp ezért sosem egyetértve..ennek a manipulációnak , mely az ember természetének ismeretéből fakad garantált gyümölcse a tömeg elválasztása elkülönülése.. a soha egyet nem értés...így és ezért a nyáj folyamatosan levadászható...remélem ez nem elvont..:)

zipe moha 2015.02.20. 09:26:47

...ideje lenne már egy Polgári Demokráciának...egy valódinak

téridő2 2015.02.20. 09:32:13

@zipe moha:
"...nincs üzenet...vagy ha van , az az önálló gondolkodásra serkentés...azt látom, hogy rendszeresen az orrunk elé nézünk..arra reagálunk amit közvetlenül az orrunk elé raknak annak átgondolása, motivációi feltárása nélkül...rossz diagnózis, rossz válasz...a fordítottja pláne igaz és gyakorlati..nem fogunk tudni valódi beszélgetéseket folytatni, ha a közvetlenül elénk helyezett dolgokra reagálunk....tapasztalataink, beállítottságaink szerint, épp ezért sosem egyetértve..ennek a manipulációnak , mely az ember természetének ismeretéből fakad garantált gyümölcse a tömeg elválasztása elkülönülése.. a soha egyet nem értés...így és ezért a nyáj folyamatosan levadászható...remélem ez nem elvont..:) "
DEHOGYNEM! (olvasd újra!) Hisz szabad áramlású gondolatsorozat. Nyelvi tagoltság nélkül. Alany, állítmány, tárgy, határozó, jelző. Alapiskola. Az emberek szellemi képességei ennyit tesznek lehetővé (általában). ((emiatt is van igazad, persze)).

Konkrét kérdés: miként bizonyítható az állításod:
"...nem fogunk tudni valódi beszélgetéseket folytatni, ha a közvetlenül elénk helyezett dolgokra reagálunk..."
Továbbá, mit kell érteni "valódi" és "beszélgetés" alatt?
Másik erős állítás "sosem egyetértve" hogyan igazolható? Van-e kivétel, mennyire általános, mennyire automatizmus, mennyire generált, mennyire külső kényszer/irámnyítás, mennyire belső adottság?

zipe moha 2015.02.20. 09:42:45

téridő2
...megtisztelsz, hogy a kérdéseidet nekem rakod fel (ki vagyok én?..)ám az a véleményem, először keresd meg magadnak a saját kérdéseidre a SAJÁT válaszaidat ...ezután és ekkor térjünk vissza a beszélgetéshez...VALÓDI beszélgetés lesz..
ui: jók a kérdéseid...és az első lépés is egyúttal... eljutni saját állításainkon túlra ( az mindenkinek megy...) a kérdésfeltevésig..a második lépés a válaszok személyes kereséséig való eljutás ( nincs kész a te válaszod a saját kérdéseidre, és az enyém se...)...harmadik a beszélgetés

téridő2 2015.02.20. 10:13:54

@zipe moha:
:)
Ki vagy Te?
Érző, észlelő, értékelő ész. (csupa "é")
Bizony sok tekintetben létezik egyetértésünk, azaz
a "soha egyet nem értés" példával cáfolva.
:)
Kérdés a konstruktivitás.
További kérdés a hatékonyság.
Még további kérdés: mennyire széles "közönség" élete jobbulására?

Merthogy - a zajos, pénzt/paripát, fegyvert birtoklók ellenére - nem Ázsia a mi jövőnk, hanem Európa! 1000 év lehet, hogy nem volt elég integrálódni (kulturálisan és civilizációban)? Na és? Akkor elég lesz 5! Merthogy folyamatok katalizálhatók, akár a biokémiában, vagy máshol is.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2015.02.20. 11:18:12

@zipe moha: @téridő2:

Én érteni vélem zipe moha szavait. Ha jó fordítom:
Van egy világ, amit elébünk tárnak és ami alapján gondolkodunk....de ezzel párhuzamosan van egy másik is a paravánok között ami a valódi igazság és az generálja azt a világot amit látunk és éri el azt, hogy saját érdekeink ellen cselekedjünk és a rossz ügyet szolgáljuk.... és még tapsolunk is neki. Tegnap olvastam valami Fodor G. (Orbán egyik tanácsadója) intervjúát a HVG-vel, ahol a csóka kijelenti: "A polgári Magyarországot mi sosem gondoltuk komolyan. Az csak egy termék volt amit el lehetet adni."
Amit veled látni akartattak az a polgári Magyarország volt és te jó eséllyel be is nyaltad....de az egészet valami más szándék mozgatta....ami a paraván mögött volt.....és annak a szándéknak látjuk ma a megvalósulását. Én ezt 98- ban is így láttam és sajnálattal kell látnom, hogy a dolog halad is a megvalósulás felé.
Mondok még egy példát. Orbán képe a köztudatban mint brilliáns politikus. Szerintem nem az. Ő is egy termék, egy üresfejű senki, és ha Lajos nem nyúl a hóna alá, ma max. egy járási ügyvéd volna, a Fidesz meg egy rózsaszínű emlék.

zenonküp 2015.02.20. 11:19:06

Lehet, hogy nem aratok ezzel túl nagy sikert de mindenkinek ajánlom a svr.gov.ru/ honlapot.

Azt hiszem elég nyíltan beszélnek.

Ezen most még ironizálni sincs kedvem.

búvár kondér 2015.02.20. 11:38:02

Ázsia a valóság! Ilyen egy illiberális választás.

"Kiborította a bilit a Kubatov-csapat embere

Kubatov Gábor által működtetett fideszes Szabad Európa Csapat (SZECS) törvénytelen működéséről beszélt az egyik résztvevő a 444.hu-nak. Az ezer forintos órabérért dolgozó kampányaktivisták építették a Kubatov-lista néven ismert adatbázist, amely alapján jól működtetett gépezet, akár LMP-s álcát húzva is átfordította a billegő körzeteket.

A csoportot fideszes képviselők gyermekeiből, rokonaiból, és keresztény gimnáziumok diákjaiból töltötték fel. A SZECS legtöbb tagja a Fasori Evangélikus Gimnázium, a Deák Téri Evangélikus Gimnázium, illetve a budai Szent Imre, a Szent Margit és a Szent Benedek katolikus gimnáziumokból kerültek ki. És voltak köztük egyetemisták is – mondta a 444.hu-nak István néven nyilatkozó csapattag, aki a rokonait félti a Fidesz megtorlásától. A titoktartási szerződést viszont megsérti, mert többször is törvénytelenségekre használták fel.

Személyes megjegyzések a listán

Az adatbázis alapját a rezsicsökkentés megvédéséért indult kampánnyal építették, amely során az ívekre lakcímet, e-mail címet és telefonszámot is kértek. Az aláírásgyűjtések 2013 őszén is folytatódtak, ekkor már nem is tették világossá, hogy miért kérnek aláírást. Ebben a körben már célzottan kellett összeszedni az aktivistáknak egy–egy kitüntetett választókerület lakóinak beállítottságát. Az íven jelezték ha valaki elutasító, vagy bizonytalan, de személyes megjegyzéseket is lehetett írni.

István ilyeneket látott: „Árpádsávos zászló lóg a házon," „komcsi," „rámbaszta az ajtót," „közölte, hogy MSZP-s."

Tavaly a parlamenti választások előtt kezdődött a nagyüzem. Ekkor az előző évi 900 forintos óradíjat 1000 forintosra emelték. Ekkor a kijelölt választókerületeket házról házra, ajtóról ajtóra kellett végigjárn. Ekkor nem csak megerősítették a saját szavazóikat, hanem az ingadozó körzetekben az erőviszonyokat is újra felmérték.

LMP-s álca alatt kampányoltak

Egyes körzetekben azt is kiszámolták, hogy érdemes lehet megtéveszteni a választókat. Így előfordult, hogy egy budapesti külső kerületben a SZECS fiataljai zöld esőkabátot öltöttek, és az LMP támogatására buzdítottak. Ott úgy számoltak, hogy az LMP erősödése alkalmas lehet arra, hogy elég szavazatot vegyen el a baloldali összefogás jelöltjétől.

Volt néhány körzet a parlamenti választáskor, ahol valószínűnek látszik, hogy a SZECS mozgósítása döntötte el, hogy melyik jelölt nyert, és így a kétharmad is.

A székházban fizettek

A kiszivárogtató csapattag szerint 170 főre duzzadhatott fel a csúcsidőben a SZECS létszáma, és a pénzt eleinte a Fidesz Lendvay utcai székházában, majd a nyolcadik kerületi Polgárok Házában kapták. Ha azonban bárki kérdezte őket, azt kellett mondaniuk, hogy lelkesedésből, ingyen csinálják.

Volt néhány nagy előadás, ahol kötelező volt részt venni. Ezeken fideszes politikusok is megjelentek, például Gyürk András kampányfőnök (és EP-képviselő), Kocsis Máté pártszóvivő (és józsefvárosi polgármester) illetve Kubatov Gábor (pártigazgató, képviselő), aki az egész listázási rendszer atyja. A SZECS-et szervező Bácsi Tamást az ő jobbkezeként mutatták be a csoportnak.

István szerint a csapat az önkormányzati választás után nagyrészt feloszlott, de biztos, hogy most vasárnap is megy SZECS-csoport Veszprémbe, hogy az időközi választáshoz mozgósítsanak."

ParaZita2 2015.02.20. 11:56:46

@zenonküp:
"...mindenkinek ajánlom a xxxxxx honlapot.
...még ironizálni sincs kedvem. "

Hozzáfűném, ha nincs ellenedre, vannak hazánkban olyan emberek, akik nagyon kelet-irányultságúak.
Azoknak azt mondom: nyitottak a határok, menjenek oda és éljenek ott. Táltoson közelekedő ősmagyarok is: (bizonyára) szeretettel várja őket akár még Mongólia is, de az Etele köz bizonyára. Tovarisi, konyec (itt, de ott akér szívesen látott vissza-népvándorlók lesznek). A táltosokkal most kelet felé kell menni, várnak a gazdag sztyeppék!

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2015.02.20. 12:11:47

@zenonküp: Gondolj Durruttira.....

Prófécia: Kemény a harc és pusztul a haza. Csak két tábor maradt. Az egyikben egy zászló lobog és a sátán rajzolódik ki rajta. A másik táborban sok a zászló.....akiknek fontos a szabadság, ott gyülekeznek.....nem könnyű ott senkinek.... a haza szeretete tartja őket össze.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2015.02.20. 12:13:14

P.S:. Boccs a próféciáért...nem találtam reggel a gyógyszerem. :)

mrbateman 2015.02.20. 13:02:11

@fuxosbömis (ex kacagányos): Hajlamos az ember végtelennek felfogni azt a korszakot, amiben éppen él, holott...'86-ban el nem tudták képzelni, hogy változás lesz.

Nyugi, már 2018-ban lesz alternatíva, addigra elég érzékelhetően szar lesz itthon a helyzet.
Jön majd valami barom a 25/50/75 ezres alanyi jogú járadékkal (ami egyébként közgazdaságtanilag nem biztos, hogy negatív egyenlegű) meg az elszámoltatás ígéretével, azt a 2-3 millió nyugdíjas/proli szavazót meggyőzi és már kész is a váltás. Olyan lesz amilyen, de ha a termékfejlesztéshez a szereplők kevesek/lusták, akkor még várhatunk a csodában, hogy hátha majd a helyi TSZ jobb autót gyárt, mint a Daimler.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2015.02.20. 13:19:00

@mrbateman:

Én nyugodt vagyok. :) .... de a helyzet nem annyira egyszerű mint azt Te gondolod.....de örülök, hogy te is a jó ügy oldalon állsz. Szükség van minden jó szándékú emberre. :) :).....és csak ezért nem küldök rád rontást. A próféta én vagyok. :) :)

fvipera 2015.02.20. 13:21:27

nincs olyan, hogy nem az ABC-ben vásárolsz majd

zipe moha 2015.02.20. 13:43:25

@fuxosbömis (ex kacagányos):

..."Van egy világ, amit elébünk tárnak és ami alapján gondolkodunk...." kristálytisztán, PONTOSAN erről van szó..:)
...ha én állítom mindenki/ bárki kikezdi...ha maga jön rá...beszélgetünk

kiazmarmegint 2015.02.20. 13:55:29

@ParaZita2, @HaFr: Bizony, ezt jonehany azsiai orszag kikerne maganak...Figyeld meg, amikor majd 2020-ban miniszterelnokkent mesz egy tavol-keleti korutra, ahol egyezmenyeket fogsz alairni arrol, hogy japan, del-koreai, es taiwani szamitogep-tervezok Magyarorszagra johessenek tovabbkepzesre, az akkori ellenzek elokotorja ezt a posztot, hogy befeketitsen a partnereid elott.

fuxosbömis (ex kacagányos) · http://fuxos.blog.hu 2015.02.20. 14:21:16

@kiazmarmegint: A próféta szóljon Önből....magával szívesen megosztom a titulust....de azért még tanulnia kell. A jó prófécia mindig egy kicsit homályos....hogy gondolkodásra tudjuk késztetni a nyájas olvasóközönséget. :)

@zipe moha: :)

kiazmarmegint 2015.02.20. 17:11:55

@HaFr: de a viccen kivul, amit irsz, annak egy resze mar nem is a jovo, hanem a jelen. Ma tudtuk meg, hogy az elozo valasztason nehol a fideszes aktivistak az LMP jeloltje mellett is kampanyoltak...

Nagymackó 2015.02.20. 17:33:44

Kedves Péter!

Ez a kis írás nagyon jó lett. Gratulálok.
Hát én 2010 óta egészen pontosan 7 szavazattal járultam hozzá ehhez a rendszerhez. Hihetetlen, hogy ez így alakult. A felelősség az enyém is...

Szeretném megkérdezni, hogy kb. hány ember jelenlétével számolsz 28 -án? A Facebookon kérsz valamilyen jelzést a részvételre a szimpatizánsoktól?
...csak , hogy ne vádoljanak, hogy nem vagy elég modern:)

HaFr · http://hafr.blog.hu 2015.02.20. 17:36:22

@kjkj: a rémjövőben mindenkinek megvan a helye -- a németeknek a maguk érdekei diktálta undorító pozícióban

HaFr · http://hafr.blog.hu 2015.02.20. 17:38:08

@Nagymackó: 180-nál állunk a FB-on, remélem, többen leszünk.. ám nem aggódom, pont annyian leszünk, amennyi az én, a párt és a magyar nép közös tehetségéből lennünk lehet. Mi megtesszük a maximumot, ennél többet nem tudunk

zipe moha 2015.02.20. 18:52:38

...mivel a magyar Alternatíva-építés úgy halad ahogy...a valóság pedig így közelít..www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/egyre_nagyobb_a_feszultseg_elerkezett_az_osszeomlas_pillanata.593862.html....

ezért ha beüt a krach orbánt és a fideszt a kormánynál találja a kormánynál..szinte biztos...lassan eljár az idő...el lett vesztegetve

zipe moha 2015.02.20. 18:53:30

bocs ..találja a kormánynál..:)

bulistа 2015.02.20. 19:40:27

Igen, látom is a sok euroépert a teszkóban. Miattuk sem járok oda. Marad CBA.

randomuser1 2015.02.20. 19:59:04

hofinak utódja támad és a központi tévében osztja a közkedvelt penetráns, kritikának tűnő rendszerlegitimizációt

Gamma Leonis · http://gombamania.blogspot.com 2015.02.20. 20:37:01

Állítólag O.V. államférfiként akar bevonulni a történelembe. Én kis naiv azt hittem, hogy ezt az ország felvirágoztatásával akarja elérni. Tanult ismerősöm legyintett, és azt mondta, hogy O.V. az elcsatolt területeket akarja visszaszerezni, és ezzel a tettel hírnevet szerezni magának. Ugye ez nem komoly?! Ez az álma az országnak rémálom lenne.

dr kíváncsivagyok 2015.02.20. 21:08:53

A kérdés az , hogy Orvbán azt teszi- e a "kormányzása " alatt ,amit a nép tobbsége akar,...vagy nem...?
Valamilyen módon tudtára kellene adni , hogy NEM !

dr kíváncsivagyok 2015.02.20. 21:11:50

@Gamma Leonis:
"Állítólag O.V. államférfiként akar bevonulni a történelembe. "

Orvbán már bevonult a Magyar torténelembe...
Hogy milyen módon ?
Dicso államférfiként ?
(hahaha...)
Remélem az elso jogerosen elítélt Magyar miniszterelnokként...

dr kíváncsivagyok 2015.02.20. 21:13:27

@bulistа:
"Igen, látom is a sok euroépert a teszkóban. Miattuk sem járok oda. Marad CBA. "

Oda az elit jár ?
Rohadt zoldségért ?

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.02.22. 15:34:55

Szerencsére ez engem már nem érint max menekült státuszt kérek itt Angliában, de addigra esélyesen meg lesz a Brit állapolgárság.

the.man · http://rivercottagenyomaban.blogspot.com/ 2015.02.22. 15:36:43

@Gamma Leonis: félre hallottad, azt mondta az ismerősöd, hogy országrészeket akar elcsalni.

uszo 2015.02.23. 11:54:44

Ez nagyon teccett :)
süti beállítások módosítása