1000 A MI HAZÁNK

" Míg más parlamentáris országokban a jobboldal általában a józan és megfontolt konzervativizmust, a tradíciókhoz való ragaszkodást tekinti hivatásának – nálunk a magát jobboldalinak nevező kormányzati rendszer ezekkel ellenkező törekvéseket mutat. Alkotmányjogi téren a parlamentarizmus elsorvasztása és látszatparlamentarizmussá süllyesztése ennek az állítólag jobboldali kormánypolitikának egyik fő célja. A vezérkedés, az egy akarat érvényesülésére felépített és minden bírálat elnémításával kialakított nemzeti egység, másrészt gazdasági téren az individualista gazdálkodást mindinkább elfojtó, egy újfajta kollektivizmus felé elhajló, sokszor már a magántulajdonba is belenyúló törekvések: nehézzé teszik egy konzervatív politikus számára, hogy ezzel a jobboldallal azonosítsa magát.” (Gr. Apponyi György, 1935)

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

Polgári konzervatív blog

2013.12.12. 06:55 HaFr

Attila és Viktor egyeztetnek

Annak kapcsán, hogy a Klubrádióba (újra és újra) betelefonálók 108%-a plusz Kéthly Anna azt akarják, hogy Gyurcsány legyen része a "széles baloldali összefogásnak".

- Attila, hallottad ezt? (röhög)

- Yeah.

- Hát ezek tényleg nem értik? (röhög)

- Nop.

- És a Bajnai sem érti?!

- Nop.

- És a Gyurcsány sem?

- Aztat nem tudom, lehet, mégis. De őt intézzük.

- Na gyere, beszéljünk értelmesebb dolgokról. 60% körül várjuk a mandátumunkat, mivel jól működik a kollaboráció, a ti térfeletek is biztosítva van, jöhet a negyedéves elszámolás. Kaptok a Közgépből ennyit... Irénke, kéresd már be a Nyergest, nem egészen látom át ezt az elszámolást.

 

31 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hafr.blog.hu/api/trackback/id/tr45687052

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.12.12. 13:26:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ggiza 2013.12.12. 08:23:22

Vicces, ahogy a gyurcsányista bohócok rászabadultak a médiára. Már a csapból is ez folyik, drágabóógárúrr! :))) Nyugodjatok meg a déká nem fog bejutni a parlamentbe jövőre... :)

stoppos76 2013.12.12. 10:07:58

Szánalmas, amit a baloldalon művelnek a pártok. Amit meg a fideszék csinálnak, az borzalmas.

panelburzsuj 2013.12.12. 11:18:51

@HaFr:
Így van.

Nem köll odabent lábatlankodnia, irkáljon csak kívülről kibaszott jó posztokat az egyeztetésről... :)

Andráska8 2013.12.12. 12:55:37

www.youtube.com/watch?v=9QmUIG_Jm38

Gyurcsány Ferenc - 2013.12.12. - MR1: 180 perc - Hogyan tovább DK

VT Man 2013.12.12. 14:53:02

Hahaha...

A posztoló próbálja előadni, hogy nem hülyék a baloldalon, csak lefizették őket..

Hát igen, még az is jobb lenne, mint a fájó igazság.

Szelid sunmalac 2013.12.12. 15:19:57

@VT Man: Egyebkent meg pont mindegy nem?

Anselmo 2013.12.12. 15:25:14

Azért az szép dolog, ha a legnagyobb kormánypárt és a legnagyobb ellenzéki párt vezetői megértik egymást. Probléma?

Szelid sunmalac 2013.12.12. 15:53:16

@Anselmo: Csak epp nem mindegy hogyan. A hatterben, ugyanazt a kizsakmanyolo, rablo semat kovetve, vagy epito szandekkal a szavazok erdekeit kepviselve (lasd pl. nemet nagykoalicio)

2013.12.12. 16:02:10

A poszt 90%, hogy igaz. Marad 10%, hogy Mesterházy valóban csak egy hatalommániás tehetségtelen hülye. Gyerekek, 4 hónap van a választásig. Az MSZP tábora sehol nincs, Mesterházy ráült az 1 millió szavazójukra, akik akkor is ott lennének az MSZP logó mögött, ha Orbán Viktor lenne a listavezető. Ez a tábor nem Mesterházy érdeme, viszont enélkül nem lehet választást nyerni. Mi következik ebből? Hogy Mesterházynak be kéne látnia, így nem lesz több a szavazó, ez a múlt teher. És itt jön az, hogy eltökölt úgy 1 évet Bajnaival való rivalizálással, kizárja Gyurcsányt, mert haragszik rá, vagyis ő maga egy életképes, kicsit MSZP-mentes összefogás legnagyobb akadálya. Nem akar kormányváltást. Ez az ember egy hazaáruló.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2013.12.12. 16:47:29

A múltkori uszodaavatós-kézfogós-meghajlós képből arra következtetek, hogy nem a Viktor kéreti be a Nyergest, hanem fordítva. :)
Egyébként meg itt egy Mesterházy dal:

McCartney - Mesterházy:
Mesterday

Mesterday, Gyurcsány’s ferry seemed so far away,
now it looks as though he’s here to stay.
Oh, I don’t like this Mesterday.

Suddenly I am half of man who climb on me,
there's a big nose hanging over me,
oh, Mesterday came suddenly.

Why I don’t escape, I don’t know, I couldn’t say.
I think this King Kong
Kills my song, my Mesterday.

Mesterday, I thought Silly Katy came to play,
Now my party’s running far away.
Oh, what a stupid Mesterday.

Why this ferry don’t swim away, it shouldn’t stay.
I think this King Kong
Kills my song, my Mesterday.

Mesterday, I thought Silly Katy came to play,
Now my party’s running far away.
Oh, I will not have Mesterday.

:)

fülesboci 2013.12.12. 18:34:35

@stoppos76: ez a választék. rettenetes vagy borzalmas.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.12. 19:56:03

Remélem összefog a DK-val az MSZP.

De ha nem akkor remélem bejutnak és majd 4 év múlva összefognak, miután rommá verték őket.

Igazából tök mindegy mi lesz, csak a Gyurcsány legyen mindig képernyőn.

Mert amíg ott van, addig itt a ballibek szopni fognak és ez az ország érdeke !

tarackos 2013.12.12. 20:10:43

Nettó faszság!

Péter, egy, csak egy bizonyítékot kérek a 60/40 leosztásra...

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.12.12. 20:27:40

@tarackos:

Ez speciel nem faszság..
Pl Betonút, Közgép és Starabag kéz a kézben nyernek évtizedek óta.
De említhetném az informatikai tendereken konstans nyertes cégeket is.

Csak annyiban téved a posztíró, hogy ez nem a Fidesz és az MSZP leosztása x-y arányban, hanem ezen cégeknek mindenhol van emberük, hatalmuk, és befolyásuk.
Lesz nekik a Jobbikban, LMP-ben, és Hafr pártjában is, ha majd kell, és ha valaha is eljön az ideje.

explanatus 2013.12.12. 21:40:38

A napokban sokat lehetett hallani az emberről, akinek volt egy álma, egy másikról, aki mesztéláb járta végig kontinensnyi országát, a mostani temetésén, meg arról, hogy elveiért és hazájáért inkább a hosszú börtönéveket választotta a megalkuvás helyett.

Ha netán lenne most valakinek arról álma, hogy mai (mind az hat ciklus) közszereplőinek gyerekei miként fognak szüleikre gondolni, lesz-e köztük legalább egy, akiben esetleg felmerül majd, hogy gandhiként végigjárja az országot (már ha meglesz még) és imaszerűen mormolva minden találkozáskor elmondja. Bocsássatok meg, nem látták mit tesznek veletek.

pilincka 2013.12.12. 23:22:39

@storker: Érdemes lenne az (sajnos nem emlékszem pontosan, de talán a Klub rádió) archívumából előkeresni, amikor Mesterházy azt mondta, hogy el tud képzelni nagy koalíciót Orbánnal. No, ha ez nem árulás, akkor ilyen nem is létezik.
Egyébiránt egészen másképp látom a dolgokat, mint itt a vélemények jelentős része.Pedig figyelem a történéseket.

Arivistus 2013.12.13. 01:38:41

A Fidesz-MSZP 70:30-as megállapodást 2000-ben vagy 2001-ben kötötték, amikor a bal oldal még egyben volt. A DK és az Együtt is az MSZP-SZDSZ utódpártjának tekinthető. E miatt én nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy GYF és Bajnai, illetve a pártjaik nincsenek benne.

Az LMP és a Jobbik biztos nincs benne, de a többi... azokért már nem tenném tűzbe a kezem.

Arivistus 2013.12.13. 02:02:14

@tarackos:
Nézd meg az autópálya tendereket. Mennyire nagy lárma volt belőle, hogy az MSZP völgy nélkül épít völgyhidat, meg a síkvidéki alagutak amiknek néha beszakad a teteje :). Aztán a választások után, amikor a Fidesznek már házon belül volt és lettek volna eszközei az ügy felderítésére, akkor valahogy ez az ügy elsikkadt, a sajtó elfelejtette. Pedig - ha feltételezzük, hogy csak MSZP-SZDSZ szerepelt benne - milyen jó ügy lett volna elterelni a figyelmet teszem azt a magánnyugdíjpénztárak lenyúlásáról, vagy "DR" Schmitt Pálról, a felsőoktatási helyek szűkítéséről, stb. De nem semmi történt ilyesmi.

Igazából ez az egész "elszámoltatás"-ra igaz. Mit talált Budai Gyula, kikeket sikerült elszámoltatnia? Nem mondom hogy teljesen sikertelen, mert kb 20 millió Ft értékben talált időskori elbutulás határán lévő ballib filozófusokat. Csak hát 20 millió nem nagy pénz, különösen Horváth András által megszellőztetett 1700 mrd Ft-hoz képest.

És ha visszaemlékezek nem csak Budai Gyulának nem megy az elszámoltatás, a másik oldalon Kellernek sem nagyon akaródzott.
Most két lehetőség van:

---1---
Azért nem megy/ment az elszámoltatás, mert minden másik oldali botrányban benne van legalább egy szál a mi oldalunkból is. Így aztán se Keller, se Budai nem fogja saját pártját tökön rúgni.
---2---
Az ország tényleg olyan tiszta, mint amilyennek nem látszik. Lopás? Csalás? Korrupció? Ugyan már! Itt kérem szépen mindenki tiszta, mint a patyolat.

Szerinted melyik magyarázat a valószínűbb?

toportyánzsóti 2013.12.13. 09:30:51

Letelt az ideje a 70-30 mutyinagykoalának,tavasszal nekik nem osztanak lapot a becsületes magyarok.

stoppos76 2013.12.13. 10:20:55

@storker: "Nem akar kormányváltást. Ez az ember egy hazaáruló."

Igazából van benne némi logika. 9 évre bebetonozott fideszes nyaloncok, egy nagy halom szopás a gazdasággal. Lehet tényleg nem akarnak nyerni, mert úgy gondolják, hogy a szar az dőljön a Vityáékra. Plusz ha nyernének is, akkor is captured state állapot van és nem biztos hogy tudnának bármit is csinálni. Márha egyáltalán van ötlet.

Szerintem a terv: Jólakott óvodés szépen elveszíti a következő választást, mert ennyire képes. Aztán szépe leváltják egy értelmesebbre és a következő választást megnyerik. Ha egyáltalán ki kell húzni a következő választásig és nem dől rá a fityiszre a karám, amit tákoltak.

luis5 2013.12.13. 10:50:55

@Arivistus: a 3. verzió ti. jogilag minden rendesen le van papírozva.
Ezért a hasamat fogom a röhögéstől amikor a DK-s nyugdíjasok meg hívők azzal kampányolnak hogy OV-t nehéz vasban viszik börtönbe. Max egy DK diktatúrában, ha Feri lenne a császár-de ez nem lenne ellenére a sok demokratának :-)))

Arivistus 2013.12.13. 12:26:08

@luis5: "jogilag minden rendesen le van papírozva"
Kétségtelen hogy így van, de ki írta a jogot? Az MSZP-Fidesz. Ezt a 3. verziót én az 1.-be tenném bele.

explanatus 2013.12.13. 20:54:47

Mára oda jutottunk, hogy olyan -ellenzéki- csodatévőink vannak, hogy kegyhelyekké kell nyilvánítani fellépéseik színhelyét. Kezdték azzal, hogy miután a népharag úgy elsöpörte őket, hogy egyharmadnyian se maradtak, azonnal kiáltották magukat demokratikus ellenzéknek és a honfoglaló törzseket megszégyenítve nem heten vannak, hanem napról napra gyarapodnak a (fő)vezérek.

Az ugye nem képezi vita tárgyát, hogy van egy korosztály, mely arányához mérten túlreprezentálva vesz részt azokon az aktusokon, amikor dönteni kell, kinek legyünk az alattvalói. Ez a korosztály pedig a volt melós-korosztály. Szinte élvezettel választ magának ciklusokon át olyanokat, kiktől olyasmit kap mint: kiváló egészségügyi ellátás ; jólfizető, nem mobilitásra kényszerítő munkahelyek; ingyenes, de annál színvonalasabb oktatás; közbiztonság; tervezhető jövő; stb.

Figyelj, korosztály, ha nem találod meg a közülünk való(ka)t, úgy jársz mint a Húsvétszigetiek, miután kivágták az utolsó fát, akkor már késő, mert vége. Nehogy ti is így járjatok, miután elment az utolsó még dolgozni hajlandó fiatal (a gyerekeitek) ti is rá fogtok döbbenni, hogy jé, akkor ki dolgozza ki a nyugdíjunkat.

Ma még tehettek azért, hogy ne így legyen. Vigyázzatok, nehogy későn eszméljetek.

Attitude Adjuster · http://atta.blog.hu 2013.12.15. 21:59:59

Valószínűtlen. Mesterházy a Fidesznek egy kanyi vasat nem ér. Nem kell ezeket kenni, sosem értettek máshoz, mint az elkúráshoz.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2013.12.16. 11:51:30

Ez ennek a blognak a legrosszabb postja. Méltatlan, béna, humortalan.

HaFr · http://hafr.blog.hu 2013.12.16. 13:35:23

@RAMBO: valószínűleg így van -- bár humoros a legkevésbé sem akart lenni
süti beállítások módosítása